SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 26, 5000 Odense C

Projektejendom med bedste beliggenhed

40.000.000,-
-0,29 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 29783

Mulighed for detail i stueplan og boliger på de øvrige etager samt nybyggeri i baghus

Nordicals har hermed fornøjelsen at præsentere denne unikke og markante udviklingsejendom med allerbedste beliggenhed i Odense Gågade, nærmere betegnet det gamle "Royal-bageri" som nærmeste nabo til Magasin.

I forbindelse med Magasins køb af deres samlede ejendomsportefølje i Danmark, har de valgt at frasælge denne ejendom.

Der foreligger præsentationsmateriale fra arkitektfirma, som gerne udleveres til interesserede købere, og som vi meget gerne fortsætter den videre dialog med.

Der er tænkt detail i stueetagen samt boliger på de øvre etager. Større boliger som skal totalrenoveres i forhuset (mod gågaden), samt nybyggeri i baghuset. Alternativt kan ligeledes "tænkes" kontor på øvre etager mod Vestergade, da placeringen ikke findes mere centralt.

Som nævnt er der alene tale om skitser, men hvor Odense Kommune har været med inde over - dvs. at by- og planafdelingen har godkendt selve projektet, og der er givet byggetilladelse (er dog udløbet).

Der er ingen tvivl om, at selve detail-placeringen er en af de absolut mest attraktive i Odenses gågadesystem, som nabo til Magasin, vis á vis øvrige anerkendte brands samt det meget pulserende restaurations-miljø på Ove Sprogøes Plads.

Der er flere store brands, som har fokus på netop denne detailplacering og som Nordicals er i tæt dialog med. Der vil sikkert være mulighed for et større butiksareal ved inddragelse af dele af 1. salen til både butik, personalerum samt lager m.m.

Ejendommen har stået tom i en årrække efter tidligere bageri og cafe i stueetagen - erhverv i øvrige etager i forhuset samt boliger i sidefløj-ene.

Bygningens stand vurderes til at være "saneringsmoden", men facaden på forhuset mod Vestergade er bevaringsværdig. Der skal ligeledes tages hensyn til den på ejendommen værende "spindeltrappe" som også er bevaringsværdig.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
118.456,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
48,-
Pris i kr.
40.000.000,-
Afkast %
-0,29 %
Kr./m²
16.327,-

Lokalet

Etage areal
2450 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
968 m²

Faciliteter

Spindeltrappe
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere