Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
1
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Velbeliggende projekt-/investeringsejendom sælges

Kochsgade 31, 5000 Odense C


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Velbeliggende projekt-/investeringsejendom sælges

I området omkring det gamle Skibhuskvarter, der byder på et fantastisk miks af boliger, friarealer, gamle industriejendomme, nye og moderne indkøbsfaciliteter samt flere specialforretninger, er denne ejendom beliggende. Med kun 10 minutters gang fra det centrale Odense og det trafikale knudepunkt, Odense Banegårdscenter samt den kommende byfornyelsesstruktur omkring Thomas B. Thriges Gade, er man i første parket til byens kommende udvikling og sikret gode adgangs- og parkeringsforhold, bl.a. qua det store areal i midten af ejendommen, som anvendes til p-plads og enkelte garager. Ejendommen er opført i 1915 til den gamle fynske knallert- og cykelfabrikant, SCO, men har også i nyere tid huset TDC, Vester Kopi og CCS Træningscenter. Bygningerne er opført over flere perioder, og fremtræder dermed i forskellig arkitektonisk kvalitet. Den nuværende anvendelse og indretning er meget forskellig i de enkelte bygninger og synliggør dermed de utallige muligheder ejendommen indeholder. Bygning A og B er indrettet som moderne kontorhotel med flere typer af virksomheder, både hvad angår branche og størrelse, og er tæt på fuldt udlejet. De oprindelige og resterende værksteder befinder sig i bygning E og F, der umiddelbart er ledige, dog er 1. salen udlejet til By Bräuner. De største og absolut enkeltstående lejemål befinder sig i bygning C og D, som husede tidligere omtalte lejere. Indretningen er fleksibel og moderne med cellekontorer i varierende størrelser, møde- og konferencefaciliteter, personale- og velfærdslokaler såvel som receptionsområde og kundeindgang fra Kochsgade. De tidligere træningsfaciliteter befinder sig på de to øverste etager i bygning D og er i dag udlejet til Coworking på en længerevarende lejekontrakt. Øverst i bygning C holder virksomheden Scape Technologies til, og her er indretningen meget lækkert udført med synlige spær og bjælker samt trægulve. Med udgangspunkt i placering, tilgængelighed og bymidtens udvikling samt de talrige muligheder, som netop denne ejendom byder på, får ny(e) ejer/lejere mulighed for at profilere sig og skabe deres egen identitet. Med lejemål i størrelsen 40 m² og opefter er der plads til virksomheder med forskellige behov, og de fleksible rammer kan indrettes til både almindelig kontorvirksomhed og mere kreative miljøer i åbne kontorlandskaber, og er ideelle som firmadomicil. Nuværende ejer har været i en positiv dialog med Odense Kommune om etablering af op til ca. 50 lejligheder. Dialogen blev stoppet efter at det tidligere fitnesscenter øverst i bygning D blev udlejet til Coworking. Ejendommen er energimærket med karakteren C.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Andre typer Husk
Sag nr: 277213
Pris i kr.
33.450.000
Afkast %
15,50
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Andre typer
Areal
Etage areal
12169 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
11766 M2
Priser
Årlig lejeindtægt. i alt kr.
5.956.407
Årlig lejeindt. pr. etage m2 kr.
489
Årlig driftsudgifter kr.
893.998
Årlig driftsudgift. pr. m2
73
Pris i kr.
33.450.000
Afkast %
15,50
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Ja
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Logistikejendom, investeringsejendom eller evt. kommende bol

Sted:Odense SV

Type/m2:Andre typer / 18164 m2

SE EJENDOM