SENEST SET
FAVORITTER

Særslevgårdsvej 1, 5471 Søndersø

Projektgrund

2.000.000,-
-4,28 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KK43E

Projektgrund med oplagt mulighed for opførelse af 14 dobbelthuse

PROJEKTSALG SÆRSLEVGÅRD

Velkommen til det hyggelige lokalsamfund Særslev i Nordfyns Kommune, og denne store byggegrund centralt placeret midt i byen, med skolen i baghaven og tæt på sportsplads og idrætshal.

Byggegrunden sælges som et samlet projektsalg, og rummer masser af anvendelsesmuligheder for den rigtige køber. For bygherren er jordstykket således allerede udstykket og godkendt af Nordfyns Kommune til bebyggelse af 14 dobbelthuse, der med deres attraktive placering i byen vil tiltrække både lejere og købere. Her får man en beliggenhed, hvor de daglige gøremål kan klares til fods eller på cykel, samtidigt med at både legeplads, institution, indkøb og skole er inden for gåafstand.

Særslev er en køn lille by, der byder på alt, hvad du har brug for af hverdagens fornødenheder. Her finder du lokale pasningstilbud, dagligindkøb og fritidsaktiviteter for hele familien. Kommuneskolen har elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, den gamle og charmerende kro huser byens forsamlingshus, og i det gamle mejeri finder man byens helt egen og hyggelig Café Det Gamle Mejeri. Byen er kendt for sit stærke sammenhold og gode naboskab, der støtter op om og samles til aktiviteter i byen. For mange er Særslev især kendt som byen, der hvert år afholder Danmarks største traktortræk i forbindelse med byens sportsuge.

Særslev er omgivet af naturskønne områder, og ligger med kort afstand til både Søndersø og Bogense. Udover byernes større udbud af shopping og byliv m.v., kan du også nyde havnemiljø, marina og de dejlige strande ved Bogense, der indbyder til udflugter og udendørsaktiviteter for hele familien kun små 10 km. væk.

Caféliv, shopping, kultur og alt det andet gode en storby som Odense kan byde på, finder du mindre end en halv times kørsel herfra. Og for pendleren kan motorvejsafkørslen ved Søndersø nås på ca. 15. minutter.

Kontakt Kasper på tlf. 5369 0306 for mere information om dette spændende og mulighedsrige projektsalg i Særslev, og læs mere om byen på https://www.visitnordfyn.dk/nordfyn/explore/saerslev-gdk1104250

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.242,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
2.000.000,-
Afkast %
-4,28 %
Kr./m²
276,- (grundareal)

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7248 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere