SENEST SET
FAVORITTER

Nyvang 2, 5500 Middelfart

God investeringsmulighed

40.900.000,-
7,00 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 71000885

Markant investeringsejendom ved hovedindfaldsvej til Middelfart

Ejendommen er opført i 2007 og er opført i mørke søstenselementer og med built-up tag beklædt med tagpap og er beliggende på en 12.689 m² stor grund, som er udlagt til p-pladser og grønne områder.

Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder og er på i alt 4.012 m² og er udlejet til Sport 24, Jysk A/S, Skousen og Jem & Fix. Lejemålene varierer i størrelsen fra 520 – 1.400 m².

Lejerne udtaler sig:
Omsætningen er steget et par millioner, siden jeg flyttede hertil. Vi ligger synligt på en hovedåre ind til Middelfart, hvor mange kommer forbi hver eneste dag. Lars Moselund, indehaver af Skousen Middelfart.
Der er gode naboer som hver især tiltrækker potentielle kunder til. Der er ingen tvivl om, at placeringen og de perfekte rammer gør, at vi har en sund butik i god vækst. Mogens Hestbech, Development manager i Jysk A/S.
Vi har haft butik i Middelfart i over 20 år, for 10 år siden flyttede vi butikken til nuværende adresse. . Det har løftet omsætningen betydeligt, så vi er tilfredse med placeringen. Svend Pedersen, Adm. Direktør Jem & Fix A/S.

Ejendommen er beliggende på hovedindfaldsvejen til Middelfart fra motorvej E20.

Middelfart har altid været en købstad, grundet den centrale beliggenhed og gode forbindelser mellem Jylland og Fyn. I dag er der over 15.986 indbygger i byen som er bygget op omkring den hyggelige gågade som kendetegner Middelfart.
Byen er placeret mellem Lillebæltsbroen og den gamle Lillebæltsbro. Der er gode offentlige transportmuligheder med kort afstand til banegården.
Af andre firmaer i området kan bl.a. nævnes T-Hansen’s hoved domicil, Hotel Comwell, FTZ Autodele & værktøj, JDE, Muehlhan, McDonald´s og Burger King.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.982.214,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
743,-
Årlige driftsudgifter kr.
292.279,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
73,-
Pris i kr.
40.900.000,-
Afkast %
7,00 %
Kr./m²
10.194,-

Lokalet

Etage areal
4012 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12689 m²

Faciliteter

P-plads

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere