SENEST SET
FAVORITTER

Rokkevænget 2A, 5500 Middelfart

Investeringsejendom i Middelfart

12.100.000,-
4,52 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90800001502

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Investeringsejendom i Middelfart

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder nu 2 dobbelthuse beliggende ved siden af hinanden i dejligt nyere boligkvarter i den eftertragtede bydel Skrillinge i Middelfart. Husene er opført i 2019, og de 4 boliger, der hver er på 145 m2, har for- og baghave og egen terrasse. Der hører desuden carport og redskabsrum til boligerne.

Hver bolig er beliggende på en 400 m2 stor grund med syd og vestvendt have og terrasse, ugeneret og direkte ud til grønt område. Boligen er en 5 værelses luksusbolig på 145 m2, der indeholder særskilt forældreafdeling med stort master bedroom med udgang til sydvendt terrasse, skabsgang og eget badeværelse. Herudover er der 3 store værelser, to mod syd og et mod vest. Det store lyse køkken/alrum har to store vinduespartier med udgang til terrasser mod øst og vest. Køkkenet er et moderne hvidt HTH-køkken, naturligvis med induktionskomfur, pyrolyse varmlufts ovn og opvaskemaskine.

Boligens andet badeværelse er stort og også udstyret med HTH møbler. Herudover er der et stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt et stort væg til væg skydedørs skab, og en stor entre.

Boligen er udstyret med Genvex ventilation og med gulvvarme i alle rum. Gulvene i bad, entre samt bryggers er alle klinkegulve. De øvrige gulve er gulve i egeparket.

Beliggenheden i Skrillinge ved Middelfart er med kort afstand til skole, indkøb og fritidsaktiviteter. Der er endvidere mindre end 5 km til Middelfart centrum og til vandet. Der er kun ca. 2 km til den fynske motorvej, og transporttiden til Odense er kun ca. 1/2 time.

Dobbelthusene sælges samlet enten som ejendom eller i selskab.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
627.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.082,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.451,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
147,-
Pris i kr.
12.100.000,-
Afkast %
4,52 %
Kr./m²
20.862,-

Lokalet

Etage areal
580 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1600 m²

Faciliteter

Bad
Redskabsrum
Sydvendt
Terrasse
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere