SENEST SET
FAVORITTER

Fynsvej 14, 5500 Middelfart

Investeringsejendom med en lejer

3.195.000,-
6,27 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301631

På en af de mest centrale pladser i Middelfart ligger denne ejendom placeret.

På en af de mest centrale pladser i Middelfart, ved den største indfaldsvej fra Lillebæltsbroen til byen, ligger denne ejendom placeret. Lige ved en stor rundkørsel, synlig for enhver der skal ind eller ud fra Middelfart. Markant i den store rundkørsel. Her er der topkarakter for synlighed. Ejendommen fremtræder i god og pæn stand. Sælger sørger for at ejendommen bliver facademalet, dette gennemføres i løbet af maj måned 2021, og dermed er en renovering af facaderne, hvor der er kommet nye vinduer i, murværket er partielt repareret, gennemført og afsluttet. Så står ejendommen knivskarp de næste mange år. Lejeaftalen er bygget op, så lejer afholder alle omkostninger til vedligeholdelse, renholdelse og alle forbrugsomkostninger, det betyder for ejer/udlejer, at der er et minimum af opgaver, man skal løfte selv.
Lejers forretning kræver dog samtidig, at der er orden og rent. Ejendommen skal sende budskab om ordentlighed og tryghed, det er det kunderne kommer for at få.
Indretning af ejendommen er primært med kontorer og samtalerum i det meste af stueplan. I ejendommens vestgavl, er der indbygget en port, således at rustvognene kan komme indenfor. Her er iøvrigt lidt specielle bygnings indretninger, som giver optimale forhold for bedemandsforretningen.
Kælderen fremstår i en usædvanlig god kvalitet, hvor der er indrettet mødelokaler og velfærdsområde. Det er muligt at have vaskeri og tørre muligheder.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
220.020,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.310,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.662,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
117,-
Pris i kr.
3.195.000,-
Afkast %
6,27 %
Kr./m²
19.018,-

Lokalet

Etage areal
168 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
800 m²

Faciliteter

Port
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere