SENEST SET
FAVORITTER

Gartnervænget 4, 5550 Langeskov

Landejendom med drivhuse, velholdt stuehus m.m.

1.995.000,-
15,64 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 250000061

Det er fem fuldt funktionsdygtige drivhuse, et velholdt stuehus, et stort maskinhus og flere andre bygninger, vi her her

De ligger samlet på en landejendom nær andre drivhuse lidt uden for Langeskov på Østfyn tæt på E20 motorvejen. Det er en komplet ejendom, der er opvarmet med fjernvarme. Ejendommen indeholder også et velholdt stuehus på 216 m², et stort maskinhus på 146 m² samt flere andre bygninger. 
 
Ejendommen ligger på en knap 5,2 hektar stor grund, der også indeholder et større markstykke og en granskov. Gartneriet har været lejet ud siden 1994, men er ledig for køber fra den 1/9 2023. Det er fuldt funktionsdygtigt, og da der er flere gartnerier i nærheden, er der god synergi-effekt i den henseende. Den korte afstand til motorvejen og afkørsel 47 skaber nemme til- og frakørselsforhold. 
 
Stuehuset er en etplansvilla i nydelig stand, og selvom interiøret sine steder har nogle år på bagen, er boligen meget velholdt og fuldt anvendelig, som den står. Den indeholder tre store soveværelser, et kontor, en stor vinkelstue, badeværelse med gulvvarme, et gæstetoilet, et køkken med spiseplads samt to entréer. Til boligen hører også en nem og hyggelig have, der ofte får besøg af rådyr fra skoven. 
 
Der er mange muligheder i ejendommen alt afhængig af købers interesser. Man kan flytte ind i boligen og opstarte egen drift i drivhusene. Man kunne også leje boligen ud, som dermed over tid nærmest kan betale for drivhusene. Man kunne også leje det hele ud eller måske nedlægge drivhusene og bruge jorden til andre formål. 
 
I Langeskov to kilometer væk er der skole, institutioner, indkøb og alt andet, man skal bruge til hverdagen samt endda hurtig togforbindelse til Odense og mod Sjælland. 
 
En spændende ejendom med et væld af muligheder.

Forslag til anvendelse

Gartneri

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
420.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
70,-
Årlige driftsudgifter kr.
104.210,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
17,-
Pris i kr.
1.995.000,-
Afkast %
15,64 %
Kr./m²
335,-

Lokalet

Etage areal
5959 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
51499 m²

Faciliteter

Badeværelse
Drivhus
Gæstetoilet
Spiseplads
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere