SENEST SET
FAVORITTER

Klaus Berntsens Vej 14, 5750 Ringe

Projekt-/boligudlejningsejendom

895.000,-
11,06 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71277-7

I det lille og charmerende landsbysamfund, Eskildstrup, ca. 5 km. øst for Ringe, finder du den gamle købmandsgård.

Ejendommen ligger lige ved byens gadekær, og har flot udsigt over omkringliggende marker.

Ejendommen er indrettet med 3 lejligheder, hvoraf de 2 lejligheder er beliggende i ejendommens forreste del. Stuelejligheden, som andrager ca. 189 m², har indgang fra gården, hvor en fordelergang giver adgang til badeværelse, kontor samt udgang til haven. Fra gangen er der adgang til resten af lejligheden via mindre gang, hvor man finder lys stue med klinkegulv og luft-til-luft varmeblæser, soveværelse med gulvtæppe, nedgang til tør kælder på 30 m² samt mindre værelse. I gangarealerne er der lagt klik-trægulv.

Hyggeligt køkken med separat viktualierum og åben adgang til stue med spiseplads og sofahjørne med brændeovn. Fra stuen er der adgang til kontor/værelse.

Lejligheden på 1. sal entreres fra hoveddøren i ejendommens facade. Lejligheden er 125 m² jf. lejekontrakten, og rummer stort værelse, depotrum, opholdsrum samt stor stue med adgang til svalegang. Lejlighedens køkken, som er ca. 2 år gammelt, er beliggende på ejendommens 2. sal. Der er linoleum på gulvet og synlige hanebånd i loftet. Gulvbelægning i lejligheden er overvejende klik-trægulv.

Den sidste lejlighed er beliggende på 1. sal, og har adgang fra gården. Lejligheden er på 44 m² og trænger til modernisering. Den indeholder ældre køkken med linoleum på gulvet. Desuden er der soveværelse, badeværelse samt stue. Gulvbelægning er overvejende klik-trægulv. Fra køkken er der udgang til uudnyttet loft i laden.

Laden på 328 m² fremstår funktionel, men trænger til almindeligt vedligehold og modernisering. Der kan f.eks. indrettes stort atelier/fotostudie i den ene del af laden, og der er plads til værksted samt opbevaring af brænde/træpiller til ejendommens varmeforsyning, som er placeret i laden. Der er etableret et pille-fyr samt fyr til fast brændsel. Ligeledes er der monteret 1.000 liters Passat akkumuleringstank til opvarmet vand fra solfangeranlæg.

Beboelsesdelens tagbeklædning er vingetegl, og på laden er der fibercement (formentlig med asbest).

Der skønnes at være uoverensstemmelse mellem BBR-arealerne og de faktiske forhold. Ejendommen er registreret som enfamilieshus. Der ses ikke at være opnået tilladelse til de 2 beboelseslejligheder på 1. sal.

Under Pkt. 6.3, "Varme udlejers andel, anslået" er oplyst af sælger. Det skal oplyses, at denne udgift baseres på, at der fyres med brænde. Såfremt fremtidig køber kun ønsker at opvarme med træpiller, skal man forvente en øget omkostning hertil.

Til ejendommen hører fin stor have med buske og træer, som kan benyttes af ejendommens beboere.

Ejendommen trænger til vedligeholdelse, hvilket afspejles i prissætningen.

Ejendommens ene lejlighed anvendes af ejeren. De 2 øvrige er frie til købers disposition.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
188.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
727,-
Årlige driftsudgifter kr.
123.647,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
477,-
Pris i kr.
895.000,-
Afkast %
11,06 %
Kr./m²
3.456,-

Lokalet

Etage areal
259 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2389 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hanebånd
Brændeovn
Depotrum
Gulvtæppe
Spiseplads
Kælder
Opholdsrum
Svalegang
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere