SENEST SET
FAVORITTER

Lagonis Minde 9, 5600 Faaborg

Flot investeringsejendom midt i Faaborg

4.150.000,-
6,16 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6097

Engel & Völkers udbyder flot investeringsejendom midt i Faaborg

På en sublim placering centralt i Faaborg finder du denne charmerende investeringsejendom på Lagonis Minde 9. Her får du hele to enheder til beboelse og to erhvervslejemål tæt på Faaborg Havn.

Det er en markant og flot ejendom med pudset facade og rødt tag. Facaden brydes smukt af gesimser, der er hvidmalede, hvilket er med til at give ejendommen et markant udtryk. Det samme er de sprossede vinduer med hvælvede former og blyindfattede ruder, der bidrager til den historiske stemning.

De to erhvervslejemål fordeler sig på i alt 148 m² i stueplan, der begge for nuværende er udlejet til henholdsvis Nordea Faaborg og Danbolig. Lejemålene fremstår hertil begge velholdte og istandsatte med en stærk facade ud til vejen.

Det 180 m² store beboelsesareal befinder sig på første sal. Disse er ligeledes af god standard med moderne løsninger og herskabelige karakteristikaer såsom fyldningsdøre, stuklofter og rosetter. Her finder du desuden gennemgående lyse gulve, og brede vinduespartier, der skaber et dejligt lysindfald og en luftig atmosfære. Til lejlighederne er der tillige altan, ligesom der til ejendommen hører en garage på 25 m², der er oplagt at benytte som depotrum.

Ejendommen befinder sig i det hyggelige Faaborg, der med det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven er én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder. Byen er indbegrebet af sydfynsk stokroseidyl med brostensbelagte smalle gader og velbevarede gamle købmandsgårde, ligesom der fra adressen er gode trafikale- og offentlige forbindelser til både Odense og resten af Fyn.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
333.762,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
996,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.897,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
241,-
Pris i kr.
4.150.000,-
Afkast %
6,16 %
Kr./m²
12.388,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
335 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
640 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Garage
Stuklofter
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK