SENEST SET
FAVORITTER

Bystævnevej 15A, 5600 Faaborg

Udlejningsejendom med syv moderniserede lejligheder nær

3.895.000,-
-0,16 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6022 XX XX Se nummer
E-mail xx@mengbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90057-E

Denne udlejningsejendom i Bøjden uden for Faaborg er både overskuelig og nem at have med at gøre. Den indeholder i alt syv

Denne udlejningsejendom i Bøjden uden for Faaborg er både overskuelig og nem at have med at gøre. Den indeholder i alt syv lejligheder mellem 40 og 110 m², med tre i stueplan og fire på første sal. Alle lejlighederne er renoveret i perioden 2010 og frem til i dag. Ejendommen ligger i landlige omgivelser nær skov og strand omtrent otte kilometer vest for Faaborg.
 
Bygningen står nydelig med pudset, koboltblå facade og hvide døre/vinduer. Facaden blev renoveret i 2019. Derudover er ejendommen energioptimeret og har nyere naturgasfyr. Der hører en grund på hele 2.882 m² med til ejendommen. Her er parkeringsplads, et par udhuse samt en hyggelig have belagt med græs.
 
Selvom ejendommen ligger et stykke uden for byen, har det ikke været svært at finde lejere. Det er kombinationen af pæne, istandsatte lejligheder og rimelige priser, der samlet gør det til en attraktiv pakke for mange. Lejlighederne står nydelige med hvide vægge, lyst parketgulv og pænt interiør i køkken og badeværelse. Der er tilmed havkig fra flere af lejlighederne på førstesalen.
 
Bøjden er en hyggelig, lille kystby med campingplads, to strande og Færgehavn. Campingpladsen ligger få hundrede meter fra ejendommen og har blandt andet restaurant og en butik, der også er åben i lavsæsonen. Området er rigt på natur og særligt fuglereservatet ved Bøjden Nor er et besøg værd. Nærmeste by er Horne som har supermarked, skole og børnehus. Turen til Faaborg kan klares på otte minutter i bil.
 
Alt i alt en meget overskuelig ejendom i god og velholdt stand, der er forholdsvis enkel at administrere.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.396,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
20,-
Pris i kr.
3.895.000,-
Afkast %
-0,16 %
Kr./m²
11.985,-

Lokalet

Etage areal
325 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2882 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkeringsplads
Parketgulv
Køkken

Teknik

Naturgasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere