SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 22, 5600 Faaborg

Spændende byejendom

1.495.000,-
5,60 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3050 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E187

Beliggende på gågaden i Faaborg

Spændende ejendom beliggende på ? Gågaden, i hjertet ? af Faaborg By med udsigt til Øhavet.

En velbeliggende byejendom med mange muligheder. Til liebhaveren med behov for en kombination af bolig og erhverv, eller til investoren til indretning af domicil eller evt. lejligheder, eller mest oplagt til virksomheden med behov for et centralt beliggende domicil.

Ejendommen er jf. BBR-meddelelsen opført i 1850 og senere om- eller tilbygget i 1982. Der tale om en pudset murstensejendom tagbelagt med tegl og med termoruder i den overvejende del af ejendommen. Der er gerigter omkring vinduer og hoveddør i stueetagens facade mod Østergade, hvilket giver et dekorativt indtryk.

Ejendommen indeholder p.t. kontorlokaler i 3 etager, samt et mindre butikslejemål i kælderetagen. Der er adgang til ejendommens stueetage via hovedindgang fra Østergade. Fra hall`en er der adgang til både stueetage, 1. sal og 2. sal. Alle 3 etager anvendes p.t. til kontorformål og indeholder gode kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser, samt tilhørende personalefaciliteter. Der er bagtil udgang til gårdmiljø. Den overvejende del af kontorerne er med gulvtæppe og med gipslofter. På 2.salen findes synlige hanebåndsbjælker i nogle af rummene.

Hele ejendommen er p.t. registreret som erhverv, men med myndighedernes tilladelse kan der ske indretning af en beboelseslejlighed på 1.sal og 2.sal.

Der er niveauforskel i forhold til ejendommens stueetage og gaden, idet stueetagen ligger ca. 1.5 m over gade niveau. Ejendommens facade mod Østergade er netop renoveret med bl.a. nye vinduer samt nyt indgangsparti.

Indvendigt trænger lokalerne til modernisering, men fremtræder generelt velholdt.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
150.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
456,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.122,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
198,-
Pris i kr.
1.495.000,-
Afkast %
5,60 %
Kr./m²
4.544,-

Lokalet

Etage areal
329 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
201 m²

Faciliteter

Gipslofter
Gulvtæppe
Gårdmiljø
Hall
Kælderetagen
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere