SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 26, 5560 Aarup

Blandet investeringsejendom

2.995.000,-
7,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 51202536

Centralt beliggende investeringsejendom med udviklingspotentiale

Centralt beliggende investeringsejendom med udviklingspotentiale

Ejendommen er en blandet bolig- og erhvervsejendom.

Der er tale om en ejendom centralt beliggende i Aarup midt på hovedgaden, meget centralt i forhold til øvrige forretninger og med gode parkeringsforhold på bagsiden af ejendommen.

Ejendommen er opført i 1976 og har et samlet areal på 523 m², fordelt med 226 m² erhverv i stuen og en enkelt lejlighed i stuen på 72 m². De to øvrige lejligheder på 150 m² og 75 m² på første sal er med dejlig terrasse ud mod gården. Endvidere findes der en 33 m² stor garage tilhørende ejendommen.

Ejendommen er opført i mursten, med en skifer facade ud mod Bredgade og taget er tagpap med lille hældning.

Erhvervslejemålet har oprindeligt været opdelt i 2 enheder og det ville være nemt at reetablere, såfremt nuværende lejer ønsker at fraflytte ejendommen.

Boliglejligheden i stuen består af 3 værelser og køkken stue ud i et. Lejligheden trænger til vedligeholdelse, da det ikke ser ud til at være sket siden den nuværende lejer flyttede ind i 2012.

Den mindste boliglejlighed på 1. sal består af 2 værelser og et mindre køkken samt bad. Lejligheden fremstår slidt og vil kræve en renovering før genudlejning er muligt. Der er til lejligheden en terrasse, så der er god mulighed for at kunne opholde sig udenfor.

Den største boliglejlighed på 1. sal består af 5 værelser. En stor stue, et spisekøkken samt 3 værelser og badeværelse. Lejligheden har pejs og køkkenet er renoveret indenfor de sidste 5 år. Der findes flere forskellige gulve og lofter, så denne lejlighed vil også kræve en renovering før genudlejning. Til den store lejlighed findes der en mindre udestue og en stor terrasse, samt et lille skur.

Set udefra tager ejendommen sig fint ud også sammenlignet med øvrige ejendomme på Bredgade, men den trænger generelt til indvendig vedligeholdelse.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
319.806,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
611,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.824,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
168,-
Pris i kr.
2.995.000,-
Afkast %
7,75 %
Kr./m²
5.727,-

Lokalet

Etage areal
523 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
929 m²

Faciliteter

Bad
Pejs
Garage
Spisekøkken
Parkeringsforhold
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere