Storegade 60, 3790 Hasle

Udlejningsejendom m/butikslokaler m.m.

2.200.000,-
14,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 56 95 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 37200010

Rummelig udlejningsejendom med butikslokaler og beboelseslejemål

Ejendommen er en markant bygning i gadebilledet, direkte til Torvet, og består af 2 ejendomme, der sælges samlet:
Lejemål 1: Erhvervslejemål på 6 m² der indeh. bankautomat samt tilhørende serviceareal (benævnt Storegade 58). Lejemål 2: Boliglejemål på 107 m² der indeh. en 3-værelses lejlighed med køkken og badeværelse. Lejemål 3: Boliglejemål på 100 m² der indeh. en 3-værelses lejlighed med køkken og badeværelse. Lejemål 4: Erhvervslejemål (ledigt - tidligere klinik) på 25 m² der indeh. et erhvervslokale med tilhørende toilet og bad. Lejemål 5: Erhvervslejemål (ledigt - tidligere bank) på 180 m² som bl.a. indeh.: Vindfang. Stort, åbent forretningslokale. Kontor. Stort kontor/konferencelokale. Kantine/spisekøkken. Toilet. Lejemål 6: Boliglejemål på 76 m² der indeh. en 2-værelseslejlighed med køkken og badeværelse. Årlig lejeindtægt kr. 210.000 + kr. budgetteret leje af butikslokale kr 132.000, og klinik kr. 24.000,- = kr. 366.000.

Hasle er en charmerende by med gode indkøbsmuligheder, et aktivt sports- og kulturliv og med en lang historie indenfor søfart, fiskeri, granitudskibning osv. Nu sigter aktiviteterne i byen primært mod turisme, hvor det store havneområde bl.a. er blevet væsentligt ombygget, og rummer både cafe, fritidsboliger, marina, sandstrand, havnebad og grønne rekreative arealer. Umiddelbart syd for byen ligger Hasle Lystskov, der udover naturområder og et fantastisk dyreliv - også rummer mange sommerhuse, campingplads og en ferieby. Dette giver især i sommermånederne et pust af ekstra liv i Hasle by, og der er flere nye aktiviteter og tiltag på vej.
Til ejendommen hører egen P-plads på bagsiden med fast belægning af betonsten - samt en fantastisk hyggelig gårdhave med bl.a. cykelskur. Mod gaden findes gode, offentlige parkeringsarealer på Storegade og torvet. Ejendommen er opført i blanke mursten/pudset facade med tegltag, termovinduer m.v. og fremtræder særdeles velholdt såvel indvendigt som udvendigt.

Forslag til anvendelse

Sommerhus
Café
Klinik
Campingplads
Butikslokale
Udlejningsejendom
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
391.263,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
704,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
54,-
Pris i kr.
2.200.000,-
Afkast %
14,00 %
Kr./m²
3.957,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
556 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
593 m²

Faciliteter

Køkken
Bad
Cykelskur
Vindfang
Toilet
Gårdhave
Kantine
Parkeringsareal
Tegltag
Kantine
Køkken
Bad
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
;