Om Ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk er landets største portal for erhvervslokaler og erhvervsejendomme med mere end 10.000 aktive annoncer. Her får du et overblik over ledige lejemål og ejendomme til salg fra førende erhvervsmæglere og udbydere i hele landet. Du kan søge gratis og uforpligtende blandt alle ejendomme og erhvervslokaler. 

Ejendomstorvet.dk er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. i 1999 og har tidligere heddet Oline.dk. Foreningen består af over 200 erhvervsmæglere fra hele landet. Alle medlemmer kan findes her

Ejendomstorvet.dk er til, da vi oplever stigende efterspørgsel efter at søge og finde lejemål eller investeringsejendomme online.

Vores ejerforhold gør at vi kan skabe en portal med udgangspunkt i ejendomme og ikke personlig profit eller andre primære interesser. Ejendomstorvet.dk eksisterer fordi vi gerne vil styrke vores eget salg og udlejning, og derved også vores opdragsgivere, som ejer ejendommene.

Medlemskabet i Dansk Ejendomsmæglerforening betyder, at erhvervsmæglere på Ejendomstorvet:

  • Formidler fast ejendom på en betryggende og professionel måde
  • Overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings gældende regler for etik
  • Har en ansvars- og garantiforsikring

Du har også mulighed for at få vist din ejendom eller lokaler på Ejendomstorvet.dk. Du skal blot indgå en formidlingsaftale med én af erhvervsmæglerne i medlemsfortegnelsen eller blive annoncør. Du kan finde mere information omkring annoncering på Ejendomstorvet.dk her. Se under Kontakt, hvis du har spørgsmål om Ejendomstorvet.dk. 

Teamet bag Ejendomstorvet.dk

Jakob Wegener
Administrerende direktør
Ole Krøijer
Head of Online
Mette Bækman Dehn
Marketing- og kommunikationschef
Nicholas McFall
Business Analyst
Benjamin Lundstrøm Olsen
Sales & Operations Manager
Peter Hansberg Bertelsen
SEO koordinator
Sanne Kjær Thygesen
UX studentermedhjælper
Anders Munk
Udvikler
 
Patrick Villanueva Sørensen
Udvikler
 
Klaus Smedt
Udvikler
 
Amalie Leth
PR & kommunikation
Freja Høst Madsen
Data & support
Simon Jaconelli Johansen
Studentermedhjælper PR