Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
2
0
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Idègrundlag for Ejendomstorvet


Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 170 af landets største erhvervsmæglere, som medlemmer, og en lang række førende ejendomsudbydere.

 

Teamet bag Ejendomstorvet.dk

Du kan finde alle medlemmerne i afsnittet "Om Ejendomstorvet" under Find erhvervsmægler. Alle medlemmer er tillige medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Medlemskabet i Dansk Ejendomsmæglerforening betyder, at erhvervsmæglerne på Ejendomstorvet:

  • på en betryggende og professionel måde skal yde formidling af fast ejendom
  • skal overholde Dansk Ejendomsmæglerforenings etiske regler 
  • skal have en ansvars- og garantiforsikring

Du har også mulighed for at få vist din ejendom eller lokaler på Ejendomstorvet.dk. Du skal blot indgå en formidlingsaftale med én af erhvervsmæglerne i medlemsfortegnelsen eller blive annoncør.

Se under Kontakt, såfremt du har spørgsmål om Ejendomstorvet.dk. 

FAQ

Hvorfor opgiver I Oline navnet?

Målet med det nye navn, Ejendomstorvet.dk, er at nå ud til nye målgrupper, styrke opfattelsen og vores i forvejen stærke position i portalmarkedet. Det nye navn signalerer klart og tydeligt, hvad vi står for. Brugerne skal huske os, når de leder efter nye lokaler og investeringsejendomme.

Hvem står bag Ejendomstorvet.dk?

Det er fortsat over 150 Erhvervsmæglere i Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som står bag ved Ejendomstorvet.dk. Alle vores medarbejdere forbliver de samme og under vores nye navn, vil vi fortsat arbejde med at udvikle portalen, du kender, og sikre samme gode service.  

Hvad kommer det til at betyde for hjemmesiden?

Alle besøgende på oline.dk vil fremadrettet blive videreført til Ejendomstorvet.dk, helt automatisk. Hjemmesiden forbliver den samme dog med nyt visuelt udtryk, som går igen i vores markedsføringsmaterialer.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Ejendomstorvet.dk i fremtiden?

Det vil være muligt at kontakte Ejendomstorvet.dk på telefon 93 98 98 98 eller e-mail info@Ejendomstorvet.dk