Om Ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk er landets største portal for erhvervslokaler og erhvervsejendomme med mere end 8000 aktive annoncer.

Ejendomstorvet.dk får du et overblik over alle, ledige lejemål og ejendomme til salg fra førende erhvervsmæglere og udbydere i hele landet. Du kan søge gratis og uforpligtende blandt alle ejendomme og erhvervslokaler.

Ejendomstorvet.dk er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. i 1999 og har tidligere heddet Oline.dk . Foreningen består af over 200 erhvervsmæglere fra hele landet. Alle erhvervsmæglere kan findes under fanen ”find mægler”.

Pålidelig kilde til ejendomssøgning og ejendomsdata.

Formålet med Ejendomstorvet er at gøre søgningen efter erhvervslokaler og investeringsejendomme så let og tilgængelig som mulig. Vores ejerforhold gør, at vi kan skabe en portal med udgangspunkt i ejendomme og ikke personlig profit eller andre personlige interesser.

Ejendomstorvet.dk eksisterer fordi vi gerne vil styrke salg og udlejning af erhvervsejendomme, og derved også vores opdragsgivere, som ejer ejendommene.

Ejendomstorvet får data indberettet direkte fra erhvervsmæglerne og annoncørerne selv, hvilket gør at vi altid kan tilbyde den mest aktuelle og valide statistik og information om erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Foreningens medlemmer er alle også medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket betyder at erhvervsmæglere på Ejendomstorvet:

  • Formidler fast ejendom på en betryggende og professionel måde
  • Overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings gældende regler for etik
  • Har en ansvars- og garantiforsikring

Du har mulighed for at få vist din ejendom eller lokaler på Ejendomstorvet.dk ved at indgå en formidlingsaftale med én af erhvervsmæglerne i medlemsfortegnelsen eller blive annoncør .

Presse

Ejendomstorvet udsender hver måned flere pressemeddelelser og udarbejder datamateriale, som belyser udviklingen og tendenser på markedet for erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Vi har en database, som går helt tilbage til 1999, og vi har derfor et bredt grundlag for at kunne udtale os om nutidig såvel som historisk udvikling på markedet for erhvervslokaler og investeringsejendomme. Vi hjælper gerne med presseforespørgsler til redaktionelt brug og vi bestræber os på levere pressedata fra dag til dag.

For pressehenvendelser kontakt venligst Adm. direktør Jakob Wegener på jw@ejendomstorvet.dk eller telefon 93 98 98 98.

Du kan læse de nyeste pressemeddelelser fra Ejendomstorvet her

Ejendomstorvets statistik

Markedet for erhvervslokaler og investeringsejendomme udvikler sig hele tiden. Under fanen statistik kan du følge med i, hvordan det går i specifikke områder. Du kan se overblik over udbudsprocent, efterspørgsel, pris pr. kvadratmeter og antal handler i specifikke områder.

Ejendomstorvets markedsindeks er en månedlig oversigt over nøgletal afgrænset til kontor, lager/produktion samt detailhandel/butik og boligudlejningsejendomme. Se også vores udbudsstatistik , der hvert kvartal opdateres med nye nøgletal for udbuddet af ledige kontorlokaler, butikslokaler og lager/produktionslokaler.

Udbudsstatistikken er udarbejdet i samarbejde med Dansk Ejendomsmæglerforening og EjendomDanmark og er opgjort som tomme lokaler i forhold til den samlede bestand af bygninger (kvadratmeter).

Hold dig opdateret på Ejendomstorvet

For dig, der gerne vil læse om nyheder på portalen. Vi deler også inspirerende indhold til en effektiv arbejdsplads, i samarbejde med eksperter med særlig viden om markedet, effektivitet og meget mere.

Under fanen ”nyheder” kan du læse de nyeste artikler fra Ejendomstorvet. Under fanen ”erhvervshub” kan du læse artikler om den effektive arbejdsplads, herunder gode råd til personlig effektivitet, mødeeffektivitet, flytning og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle nyheder om Ejendomstorvet først, vi udsender 1-2 gange hver måned og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Lyder det interessant? Så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her

Gratis app til iPhone/iPad og Android

Lokalesøgning har aldrig været nemmere end med vores nye app. Her kan du nemt og hurtigt søge efter erhvervslokaler og ejendomme uanset, hvor du befinder dig. App’en kan hentes kvit og frit i App Store eller Google Play Store.

Download Ejendomstorvets app

Hent appen til iOS i App Store:

Hent appen i Google Play til Android:

Kontaktoplysninger for Ejendomstorvet.dk

Foreningen erhvervsmæglerbasen f.m.b.a.

Kompagnistræde 20B, 2. sal 1208 København K

Telefon: 93 98 98 98

Mail: info @ ejendomstorvet.dk

CVR: 24255328

Pressehenvendelser: jw@ejendomstorvet.dk

Kontakter hos Ejendomstorvet.dk

Bestyrelsesmedlemmer