Om Ejendomstorvet .dk

Teamet bag Ejendomstorvet.dk

Ejendomstorvet.dk er landets største portal for erhvervslokaler og erhvervsejendomme med mere end 10.000 aktive annoncer. Her får du overblik over ledige lejemål og ejendomme til salg fra førende erhvervsmæglere og udbydere i hele landet.

På ejendomstorvet.dk er vi inde i en rivende udvikling, hvor vi oplever stigende efterspørgsel efter at søge og finde det næste lejemål eller investeringsejendom online. Derfor lægger vi flere ressourcer i at forbedre oplevelsen for vores over 100.000 månedlige besøgende, og vi har netop lanceret en ny opgraderet portal med en forbedret søgefunktion og brugerflade.


Ejendomstorvet.dk er derfor Danmarks mest effektive annoncemedie for mæglere og udbydere og den portal, hvor du finder flest annoncer. 
Det er over 175 Erhvervsmæglere i Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som står bag ved Ejendomstorvet.dk. Du kan finde alle medlemmerne i afsnittet under Find erhvervsmægler. Medlemskabet i Dansk

Ejendomsmæglerforening betyder, at erhvervsmæglerne på Ejendomstorvet:

  • på en betryggende og professionel måde skal yde formidling af fast ejendom
  • skal overholde Dansk Ejendomsmæglerforenings etiske regler 
  • skal have en ansvars- og garantiforsikring

Du har også mulighed for at få vist din ejendom eller lokaler på Ejendomstorvet.dk. Du skal blot indgå en formidlingsaftale med én af erhvervsmæglerne i medlemsfortegnelsen eller blive annoncør.

Se under Kontakt, hvis du har spørgsmål om Ejendomstorvet.dk.