Off-market annoncering af investeringsejendomme på Ejendomstorvet

På Ejendomstorvet finder du vores off-market funktion, der gør det muligt at modtage diskret udbudte investeringsejendomme.

Vi har kaldet funktionen for off-market, da både ejendommen og sælgeren kan forblive anonymme. Off-market er målrettet sager, der typisk formidles som skuffesager, gennem køberkartoteker eller personligt netværk.

Ejendomstorvets off-market ejendomme kan altså ikke findes på hjemmesiden: Ejendomstorvet.dk. Disse sager sendes i stedet ud via e-mail til interesserede investorer.

Off-market funktionen giver dig adgang til et større udbud af investeringssager, som du ikke vil kunne finde andre steder.

Hvordan får jeg off-market sager?

Før du kan modtage en off-market sag kræver det, at du har en søgeagent på Ejendomstorvet. Du kan oprette en søgeagent, når du har en profil på Ejendomstorvet. Det er gratis og uforpligtende at have en profil og en søgeagent.

Det er søgeagenter i vores ”Investeringskategori", som vil modtage off-market sager, hvis off-market sagen matcher de søgekriterier, som du har angivet i din søgeagent. Når en erhvervsmægler har oprettet en off-market sag, vil du modtage sagen på e-mail senest 24 timer efter.

Hvad er en off-market sag?

Ejendomstorvets off-market sager er en ny måde at håndtere skuffesager, køberkartoteker eller diskretsalg på. Vi har kaldt det off-market på Ejendomstorvet, og er udelukkende fokuseret på investeringssager.

Hvad er anonymt i en off-market sag?

Der er flere dele af en off-market sag, som bliver holdt anonym. Det inkluderer blandt andet:

  • Adresse
  • Pris
  • Størrelse
  • Sælger
  • Billeder

At informationer holdes anonyme er for at beskytte sælger af sagen og deres interesser.

Ønsker du yderligere information om en off-market sag, vil det være op til den enkelte erhvervsmægler at udlevere den ønskede information.

I de tilfælde, hvor en off-market sag ikke har et billede, vil der tilføjes en standard illustration.

Hvorfor off-market?

Der er mange ejendomme, der aldrig når at komme på Ejendomstorvet, da de bliver handlet off-market. Vi har udvidet Ejendomstorvet til at kunne inkludere off-market sager i vores søgeagent til gavn for både sælger og køber.

Ejendomstorvet har +150 aktive erhvervsmæglere, som alle har muligheden for at oprette off-market sager på Ejendomstorvet.dk nu.

Skuffesager eksisterer, fordi sælger ønsker at holde sig selv eller ejendommen anonym. Derfor vil du ikke kunne finde skuffesager på hjemmesider eller aviser.

Formålet er at lave et så diskret salg, som muligt. Årsagen til dette kan være mange, men f.eks. at sælger ikke ønsker, at konkurrenter eller offentligheden bredt skal vide, at ejendommen er udbudt.