Kontorfællesskab | Hvad er det og er det noget for dig?

Hele Danmarks kontorfællesskaber

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal for erhvervslokaler, investeringsejendomme, erhvervsejendomme og nu også kontorhoteller /kontorfællesskaber. Vi har skabt et nyt brugerunivers, hvor vi vil skabe markedets bedste platform for kontorfællesskaber. Her samler vi udbuddet af kontorfællesskaber fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere, så du er garanteret det bredeste og bedste udvalg.

De mest populære søgninger

Vi håber at denne side er med til at dig klogere på kontorfællesskaber, og måske endda får dig tættere på valget om hvorvidt du skal flytte i et kontorfællesskab. Her kan vi også hjælpe dig, da vi netop viser dig udbudte kontorfællesskaber i landets kontorhoteller. Vi har her samlet de mest populære søgninger indenfor kontorfællesskaber i kontorhoteller på Ejendomstorvet.dk.

Søg ift. beliggenheder

Ejendomstorvet.dk samler kontorfællesskaber fra over 200 mæglere. Derfor kan vi også vise dig hele landets kontorfællesskaber uanset hvor du søger. Hvis du hellere vil gennemse udbuddet af kontorfællesskaber ift. nedenstående beliggenheder, så kan du klikke dig direkte videre til beliggenhedens udbudte kontorfællesskaber her:

Hvis du endnu ikke er klar til at søge efter kontorfællesskaber, så læs endelig videre her på siden. I følgende afsnit vil vi fortælle dig om hvordan du finder det ideelle kontorfællesskab på Ejendomstorvet.dk og dernæst hvordan du får mest muligt ud af dine søgninger. Her kommer der tips og tricks, som du kan drage fordele af i søgningen efter kontorfællesskaber.

Hvad er et kontorfællesskab?

Kontorfællesskabet er det nyeste skud på stammen indenfor kontorlejemål , men hvad er et kontorfællesskab egentlig? Hvad går markedsudviklingen i retning af? Hvilke fordele er der ved et kontorfællesskab? Hvad er forskellen ift. et konventionelt kontorlejemål? Og er er et kontorfællesskab noget for dig? Dette er blot noget af det, som Ejendomstorvet.dk vil uddybe og præcisere på denne side. Her vil vi nemlig gøre dig klogere på kontorfællesskaber.

Kontorfællesskabet er for dig som nyder et fællesskabeligt arbedjsmiljø. I et kontorfællesskab er sparring, networking og videns udveksling nemlig i fokus. En snak ved kaffemaskinen kan hurtigt skabe kontakt til en eller flere valide sparringspartnere. Sparring er en af grundene til at mange vælger kontorfællesskabet, men dette er dog ikke den eneste grund. Et kontorfællesskab er stedet, hvor man kan leje sig ind på kontorer og kontorpladser og mindske det administrative arbejde. Hvad skal det betyde? Det betyder helt konkret, at udlejeren sørger for faciliteter og services bliver stillet til rådighed, hvoraf disse er inkluderet i lejen. Dermed slipper du for en lang række administrativt arbejde, og kan fokusere fuldt ud på dine arbejdsopgaver og forretning.

Faciliteterne og services i kontorfællesskabet er med til at danne grobund for kontorfællesskabets popularitet. Når man lejer sig ind i et kontorfællesskab, så lejer man sig ind i et serviceret kontor hvor man mindsker det administrativt arbejde og opnår økonomiske fordele, fleksible lejeaftaler samt muligheden for sparring. Det er også derfor at markedsudviklingen går i retning af, at flere virksomheder, store som små leder efter kontorfællesskaber. Virksomheder, iværksættere, freelancers, selvstændige, de rutinerede og urutinerede, de gamle, de unge, et kontorfællesskab er for alle der ønsker den fleksible løsning, som netop et kontorfællesskab åbner muligheden for.

Kontorfællesskabets pladstyper

I et kontorfællesskab er der plads til de fleste virksomheder, men ikke alle virksomheder har samme behov for plads og kontor . Derfor er der også at finde tre forskellige pladstyper, så man kan få kontorløsningen der passer ideelt til ens dagligdag. I et kontorfællesskab er nøgleordet fleksibilitet og derfor er der også pladstyper til enhver smag. Uanset om du ønsker den fleksible eller faste pladstype, så vil du stadigvæk befinde dig i et kontorfællesskab, hvor forretningslivet, networking og fokus fylder rummet.

Fast plads

Fast plads er en attraktiv og traditionel pladstype for selvstændige, iværksætterne og mindre/store virksomheder.
Dette er en pladstype som er ligesom den lyder, altså en fast kontorplads. Du lejer dig ind på en fast kontorplads, som der er at finde i kontorfællesskabet. Denne kontorplads er ideel til at sidde i et kontorfællesskab hvor sparring sker på tværs af rummet.

Her er der tale om en kontorløsning, hvor du med egen kontorplads sidder i et socialt arbejdsmiljø. Dermed minder denne pladstype meget om det konventionelle kontorlejemål. Her er du dog omgivet af andre ildsjæle og har inkluderet kontorhotellets faciliteter i lejen. Du kan med andre ord sætte dig hen på din faste plads og fokusere på kerneforretningen uden at bekymre dig om frokost, rengøring eller reception.

Se udbudte kontorfællesskaber med fast plads

Flexplads

Flexplads, fleksibel plads, Plug N' Play - kært barn har mange navne.
Her er der tale om den ofte billigste pladstype i et kontorfællesskab, da det er en pladstype skabt til den travle forretningsmand. Hermed ment at hvis du har et aktivt erhvervsliv, hvor du tit er på farten eller til møder, så er en flexplads en særdeles ideel kontorløsning for dig.

En flexplads har du nødvendigvis ikke brug for alle ugens dage og du har ikke altid det samme skrivebord. Det betyder at du får tildelt et skrivebord med Plug N' Play i kontorfællesskabet, så du kan sætte computeren hurtigt til og påbegynde arbejdet med det samme. Hvis du blot har brug for variation i dagligdagen er flexplads også en god løsning, hvor du pludselig kan falde i sparring med andre i kontorfællesskabet. En flexplads har som regel inkluderet de samme faciliteter og services som de andre pladstyper.

Se udbudte kontorfællesskaber med flexplads

Lukket kontor

Har du brug for at kunne lukke døren? Men samtidig vil du også gerne opleve det sociale arbejdsmiljø? Så er et lukket kontor en pladstype for dig. Et lukket kontor er som det lyder - nemlig et lukket kontor. Her er der tale om en kontorløsning, hvor du får dit eget kontorlokale i kontorfællesskabet, som gør du kan lukke døren og få rolige omgivelser.

Dette er en pladstype der kan bruges af iværksætterne, selvstændige, mindre virksomheder såvel som større virksomheder. Det er nemlig muligt at leje et lukket kontor i forhold til ens pladsbehov og ønsker vedr. faciliteter. Et lukket kontor er som regel fuldt møbleret, så du slipper for unødvendige investering i inventar. I et lukket kontor kan du gå direkte til arbejdsopgaverne på første dag, da du blot skal sætte dine egne ting til. Et lukket kontor er dermed en mulighed for at få en del af kontorfællesskabet og samtidig kunne lukke døren og minimere eventuel støj. Du kan dog stadigvæk netværke og sparre med kontorfællesskabets andre lejere, når I støder ind i hinanden ved kaffemaskinen, receptionen eller kantinen.

Se udbudte kontorfællesskaber med lukket kontor

Hvad er fordelene ved et kontorfællesskab?

Kontorfællesskaber blomstrer frem i landet og er særdeles populære. Her vil vi fortælle dig nogle af de fordele, som man opnår ved at leje sig ind i et kontorfællesskab. Her er der fordele for den voksende startup, iværksætteren, freelanceren og selv den store virksomhed. En hverdag i et kontorfællesskab er nemlig en sammensmeltning af sparring, erhvervslivet der pulserer i rummet, en fleksibel og billigere leje og dermed en ideel ramme for din virksomheds drift.

Økonomiske fordele

Først og fremmest, så er der tale om nogle økonomiske fordele. Det er disse fordele som man fokuserer på, men alligevel mange glemmer. Her skal der selvfølgelig tages forbehold for at lejepriser kan variere alt efter beliggenhed, men gennemsnitligt er der gode besparelser at hente for virksomhederne der vælger et kontorfællesskab. Der er mange som her vil sige “Jamen kvadratmeterprisen er da billigere i et konventionelt erhvervslejemål end i et kontorfællesskab?”. Her er den fejl som mange begår når de overvejer muligheden for at flytte i et kontorfællesskab. For selvom kvadratmeterprisen er billigere, hvad så med serviceomkostningerne? Serviceomkostninger udgør en stor del af udgifterne i et erhvervslejemål, men i et kontorfællesskab er disse indregnet i prisen.

I et kontorfællesskab skal du fx ikke tænke på frokost, rengøring, internet, alarm, forsikring, inventar eller kopimaskine? Hvis du regner alt det sammen, så kan vi hurtigt blive enige om at et kontorfællesskab giver en væsentlig billigere lejepris. For i et kontorfællesskab smider du netop denne tidsmæssige og økonomiske ballast over bord, her kan du fokusere 100% på dine arbejdsopgaver og intet andet. Så det som du skal medtænke i forhold til et erhvervslejemål og et kontorfællesskab er, at du i et erhvervslejemål er en stor udgiftspost på engangsbeløb og månedlige udgifter, som du ikke har i et kontorfællesskab.

I kontorfællesskabet bliver udgifter til diverse services fordelt mellem flere parter, hvoraf der kommer den billigere lejepris. Kontorfællesskab tilkendegiver en månedlig fast pris, som gør det let for dig at lave et retvisende budget.

Sparring og networking

Mange som vælger et kontorfællesskab, gør dette fordi, at de derigennem kan få en social arbejdsgang. Her kan de sparre og netværke med kontorfællesskabets andre lejere. Det sociale samvær såvel som mulighederne for networking er højt i kurs ved både selvstændige, iværksættere og virksomheder. Her kan en tur til kaffemaskinen ebbe ud i videns udveksling og nye øjne på dit problem eller din ide. Dermed skabes der en ny motivation og inspiration til dig fra kontorfællesskabets andre lejere. Med andre ord, så kan din virksomhed vokse sammen med andre på flere måder. Du kan opnå sparring men også finde en mulig samarbejdspartner.

Fleksibilitet

Udover de økonomiske besparelser, så får du i et kontorfællesskab også fleksible fordele. Her er der tale om både fleksible kontorløsninger, fleksible lejeaftaler og fleksible åbningstider i kontorfællesskabet. Vi har allerede nævnt flexplads, som var den fleksible pladstype for forretningsmanden på farten. Det som vi dog ikke har nævnt er, at man som lejer i et kontorfællesskab får en anderledes lejekontrakt end i et konventionelt erhvervslejemål.

Som lejer i et kontorfællesskab skal man betale et typisk meget lavt depositum (i nogle tilfælde slet intet) og selve lejekontrakten er der opgivet en kortere opsigelsesfrist. Sidst nævnt er mange kontorfællesskaber med mulighed for 24/7 indgang, hvilket også giver en fleksibilitet ift. hvornår du kan være på kontoret.

Faciliteter og services

Når du bliver lejer i et kontorfællesskab, så får du adgang til forskellige faciliteter og services inkluderet i lejen. Dermed får du en kontorplads i et serviceret kontorfællesskab. Nogle af de typiske faciliteter i et kontorfællesskab vil være WiFi, kantine, reception, mødelokaler, adgang 24/7, rengøring, parkering og udendørs areal, men dette varierer dog fra kontorfællesskab til kontorfællesskab. Derfor er det også at et kontorfællesskab er meget attraktiv for både iværksættere, freelancers og veletablerede virksomheder, da man kan drage stor nytte og økonomiske fordele af kontorfællesskabets faciliteter og services.

Mindsk det administrative besvær

I forlænges af ovennævnte faciliteter og services, så kan vi nå til den sidste nævneværdige fordel for kontorfællesskaber. Her er der tale om mindskning af det administrative arbejde og besvær, da du netop ikke skal tænke over faciliteter og services. Derfor adskiller kontorfællesskabet sig også fra det konventionelle erhvervslejemål, da man hverken skal tænke på ekstra udgifter eller daglig drift. I et kontorfællesskab kan du yde 100% og fokusere fuldt ud på dine arbejdsopgaver - du sparer dermed både tid, penge og besvær.

Kontorfællesskab vs. erhvervslejemål

Er du i tvivl om hvorvidt du skal leje dig ind i et kontorfællesskab eller et konventionelt erhvervslejemål ? I dette afsnit vil vi prøve at opstille forskellene, fordelene og ulemperne, så du kan medtænke disse pointer i dine overvejelser. Vi vil uddybe nærmere omkring kontorfællesskab og dets muligheder, så du til sidst kan vurdere om du skal søge mod kontorfællesskabet eller erhvervslejemålet.

Prisforskellen

Som tidligere nævnt, så er der en prisforskel imellem kontorfællesskab og erhvervslejemål. Kontorfællesskabet stiller dig en fast månedlig leje med inkluderede faciliteter og services. Et erhvervslejemål giver en fast månedlig leje + forbrug og dertil skal du selv sørge for indkøb af inventar og udgifter til frokostordning, rengøring, internet, alarmsystem m.m. Det er derfor gennemsnitlig set billigere at være lejer i et kontorfællesskab end i et konventionelt erhvervslejemål . Selvfølgelig er der økonomiske fordele at drage nytte af, men man skal også vurdere om virksomheden passer ind i et kontorfællesskab. Hertil skal det også nævnes at prisstrukturen ændrer sig i forhold til beliggenhed, hvor København fx har en højere gennemsnitlig leje end Odense.

Hvad mange glemmer

Kigger du kun på kvadratmeterprisen? Hvad med serviceomkostningerne? Investering af inventar m.m.? Når mange sammenligner erhvervslejemål med kontorfællesskaber, så kigger de udelukkende på kvadratmeterprisen og her er erhvervslejemålene som regel billigst. Det som mange glemmer er at serviceomkostninger forbundet med rengøring, frokostordning, forsikring, alarmer, kaffemaskine m.fl. Hvis du laver et budget for alle serviceomkostninger + de engangsbeløb man bruger på investering af inventar, så udgør det en omkostningstung post. Hvad man glemmer er derfor, at serviceomkostninger i et erhvervslejemål ofte udgør ca. 50% af kontorlejen. Hvis man regner det sammen og sammenligner et kontorfællesskab med et erhvervslejemål , så er der pludselig et andet svar på hvad der er billigst. Derfor er vores råd til dig, at du skal medtænke den daglige drift inden du vælger hvad der ligner den billigste kontorløsning.

Plads til alle typer af virksomheder

Kontorfællesskaber står for fleksible løsninger, så derfor er der også plads til alle typer af virksomheder i de fleste af landets kontorfællesskaber. Om det er en iværksætter, selvstændig, freelancer, konsulent eller en nyetablerede virksomhed, en mindre virksomhed eller en stor virksomhed er på sin vis ligegyldigt. I et kontorfællesskab er der netop fleksible løsninger, så der kan tilbydes pladstyper og lejeaftaler til de fleste. Derfor er der heller ikke en bestemt målgruppe for kontorfællesskaberne, da der er plads til alt fra innovative entreprenøre til advokaten der mangler en kontorplads et par gange om ugen. I et kontorfællesskab er der derfor blandet lejere af både køn, alder, uddannelse og profession. At der er plads til alle typer virksomheder skaber en helt særlig gnist af erhvervslivet i kontorfællesskabet, som gør at sparring og networking tages til helt nye højder.

Fremtidig vækst

Vi ser og hører om mange, som er bange for at leje sig ind i et kontorfællesskab grundet fremtidig vækst. Virksomheden vækster og medarbejderstaben vokser, men derfor kan I sagtens leje jer ind i et kontorfællesskab. Selvom der er tegn på vækst indenfor en overskuelig fremtid, så husk at kontorfællesskaber er yderst fleksible. Det betyder at de fleste kontorfællesskaber sagtens ville kunne tilbyde jer flere kontorpladser, så jeres fremtidige vækst bliver realiseret på bedste vis. Det er også derfor at fleksibiliteten endnu engang er en fordel, som er værd at nævne ift. kontorfællesskaber.

Hvad skal du vælge?

Et spørgsmål der er svært at svare på. Her skal du medtænke nogle af de spørgsmål som vi allerede har nævnt. Hvad kan bedst betale sig for dig og din virksomhed? Ser I værdi i et socialt arbejdsmiljø? Hvad har I behov for? Hvilke pladstyper ønsker I? Og så selvfølgelig skal det hele gå op i en højere enhed, hvor I skal vurdere om jeres virksomhed passer til et erhvervslejemål eller et kontorfællesskab. Vi håber du er blevet klogere på kontorfællesskaber og nu kan vurdere om det er noget for dig. Vi er dog ikke færdige med at snakke om kontorfællesskaber, så hvis du vil læse mere om bl.a. markedsudviklingen så læs videre nedenunder her.

Markedsudviklingen for kontorfællesskaber

Kontorfællesskabet er kendt for sit område indenfor kreativitet, vidensdeling samt billigere og mere fleksible lejeaftaler. Det er bl.a. derfor at kontorfællesskaberne er blevet populære i de større byer, hvor virksomheder kan få adgang til faciliteter og skønne lokaler. Hertil slipper virksomheden for det administrative besvær ved fx rengøring og frokostordning. I nuværende periode er den årlige vækst for kontorfællesskaber omkring 5%, men selvom kontorfællesskaberne vokser i udbud, så udgør de stadigvæk en lille del af markedet.

Kontorfællesskaberne stadigvæk betegnes som en niche på det danske marked, men de er i kraftig vækst i forbindelse med at der også bliver etableret flere og flere virksomheder i landet. Hvis dette fortsætter, så vil der også efterspørges flere kontorfællesskaber end der allerede gør.

Tendensen indenfor kontorfællesskaber er, at den professionelle aktør sørger for at udleje et eksklusivt, professionelt og nytænkende kontorfællesskab som differentierer sig fra konkurrenterne. Det er bl.a. derfor at flere virksomheder vælger et kontorfællesskab, så de undgår forpligtelse til traditionelle lejebetingelser og samtidig får lækre kontorlokaler i et dynamisk erhvervsliv. Der er yderligere en tendens på at flere og flere store internationale virksomheder ser mod kontorfællesskaber, da der er en økonomisk fordel at hente samt en fleksibel løsning for deres medarbejdere. Her er det værd at nævne det amerikanske selskab Salesforce, der er at finde i et kontorfællesskab trods deres mange medarbejdere.

Find det ideelle kontorfællesskab på Ejendomstorvet.dk

I dette afsnit vil vi åbne op for emnet omkring søgninger på Ejendomstorvet.dk. Vi er nemlig en erhvervsportal, som gerne vil gøre dig klogere på kontorfællesskaber, men også hjælpe dig med at finde dem. Derfor vil vi i dette afsnit fortælle dig mere om, hvordan man finder det ideelle kontorfællesskab.

Det sociale fællesskab

Har du været vant til et konventionelt erhvervslejemål? At arbejde hjemmefra?
I et kontorfællesskab mødes køn, professioner, aldre og virksomheder hinanden på kryds og tværs. Det er dette setup der skaber det sociale fællesskab, som lader det dynamiske erhvervsliv blomstre med sparring i et energisk arbejdsmiljø. Det er derfor at flere og flere virksomheder, iværksættere og selvstændige søger mod kontorfællesskaber, så de kan indgå i et socialt fællesskab med mulighed for vidensdeling.

Her er det selvfølgelig vigtigt at du og dine virksomhed kender jeres behov. Hvor vigtigt er dette sociale fællesskab for jer? For hvis I egentlig helst ville undgå det, så skulle I nok fokusere på et kontorhotels lukkede kontor i stedet for pladstyperne i kontorfællesskabet. Der er ingen virksomheder eller mennesker som er ens, derfor er ens behov også forskellige og derfor skal I forventningsafstemme om det sociale fællesskab vil skabe værdi i jeres hverdag i kontorfællesskabet.

Budgettet

Økonomien skal selvfølgelig hænge sammen og derfor skal du også finde et kontorfællesskab som passer til jeres budget. Priserne for kontorpladser i landets kontorfællesskaber svinger fra omkring 2.000 kr. til 6.000 kr. alt afhængigt af kontorfællesskabet og beliggenheden. Her har vi allerede fortalt dig om prisforskellen i et kontorfællesskab og et erhvervslejemål, så det behøves vi ikke igen. Men det ideelle kontorfællesskab skal opfylde dine behov både socialt, fysisk og økonomisk - derfor er budgettet vigtigt at kende inden søgningen påbegyndes.

Kantine og frokostordning

I kontorfællesskaberne er det forskelligt hvorvidt der er kantine eller frokostordning. Hertil skal der dog tilføjes at de fleste kontorfællesskaber også har et køleskab til opbevaring. Her skal du kende jeres behov for kantine eller frokostordning, for hvad skal I have og hvad passer til jer? Nogle virksomheder foretrækker at gå i kantinen, så frokostpauserne bliver mere fleksible. Andre virksomheder synes at en frokostordning er den ideelle løsning, hvor man samles omkring bordet og danner det faglige men også sociale fællesskab. Skal jeres kontorfællesskab have kantine eller frokostordning?

Faciliteter og services

Kontorfællesskabet er kendt for at mindske det administrative besvær, som bunder ud i at de varetager den daglige drift og giver adgang til diverse faciliteter og services. Her er det vigtigt at finde et kontorfællesskab med de faciliteter I søger. Hvad er fx jeres behov for mødefaciliteter? Hæve-/sænke borde? Adgang 24/7? Det er noget af det, som I bør overveje inden i påbegynder søgningen efter et kontorfællesskab. I de fleste kontorfællesskaber kan du også vælge at sortere nogle af deres faciliteter samt services fra. Alt i alt, så skal I forventningsafstemme hvad jeres behov for faciliteter og services i kontorfællesskabet er.

Få det meste ud af dine søgninger

Ejendomstorvet.dk giver dig gratis og uforpligtende søgninger i over 9.000 emner fra +200 mæglere. Herudover tilbyder vi også diverse søgefunktioner, så vi kan skabe de relevante og bedst mulige søgeresultater til dig. I dette afsnit vil vi introducere dig for Ejendomstorvet.dk’s søgefunktioner, så du kan drage fordele af disse i dine søgninger efter kontorfællesskab.

Filterfunktionen

Når du søger efter kontorfællesskab kan du bruge filterfunktionen og søge i forhold til trådløst internet, fiber internet, mødelokale, kantine, tekøkken, køkken, fælles frokostordning, gratis kaffe/the, cykelparkering, virtuelt kontor, parkering, alarmsystem, reception, hæve-/sænke borde, lounge, adgang 24/7, aircondition, handicapvenlig, køleskabsplads, fitness, bad, udendørsareal, depotrum og receptionstid.

Alle disse faktorer kan gøre, at du finder det kontorfællesskab der opfylder dine behov og ønsker. Dernæst kan du vælge at sortere dine søgninger efter kontorfællesskab ift. minimum antal pladser, pris per plads. pr. måned og pladstyper. Hvis du vælger alt dette, så er du sikret relevante søgeresultater for kontorfællesskaber.

Kortfunktionen

Kortfunktionen er en funktion der giver dig overblikket over kontorfællesskabernes placering i henhold til diverse faktorer. Her kan du bl.a. se fordelingen af kontorfællesskaber, hvor de ligger ift. indkøbsmuligheder, S-tog, bus, metro, lufthavn og motorvej. Dette er med til at give dig overblikket over kontorfællesskabets placering, og om hvorvidt det indfrier jeres krav om afstand til fx metro.

Kontaktoplysninger og yderligere information om kontorfællesskaberne

Hvis du klikker dig ind på et af de fremsøgte kontorfællesskaber, så kan du læse kort om kontorfællesskabet samt se billeder af indretningen, faciliteterne og selve bygningen. Hvis du vil læse/se mere om kontorfællesskabet, så kan du trykke på “Se hos mægler” som du finder ude i højre side. Derefter vil du blive ført til mæglerens side, hvor du kan få yderligere beskrivelse og information om kontorfællesskabet. Du kan også vælge at trykke “gem til senere” så du på din profil gemmer dette kontorfællesskab. Sidst men ikke mindst, så kan du også trykke på telefonnummer og e-mailadresse, så du kan kontakte mægleren med det samme. Hvis du ønsker at mægleren kontakter dig, så tryk blot på “bliv kontaktet” og udfyld kontaktinformationerne.

Søgeagenten

Fandt du ikke hvad du søgte? Vil du gerne gemme dine favoritter? Få besked når der udbydes nye relevante emner?

I så fald, så bør du oprette søgeagenten på Ejendomstorvet.dk. Søgeagenten er et gratis og uforpligtende søgeværktøj, som blot skal bruge din e-mailadresse og et valgfrit kodeord for oprettelse. Efter oprettelsen bedes du udfylde dine søgekriterier ift. kontorfællesskab, så søgeagenten ved hvad du leder efter. Når dette er gjort, så begynder søgeagenten at scanne markedet for dig. Hvis der så udbydes et nyt kontorfællesskab som opfylder dine søgekriterier, så får du direkte besked fra søgeagenten. Dette sparer dig for besværet ved selv at skulle søge efter kontorfællesskab i tide og utide. Desuden så får du muligheden for at kontakte mægleren med det samme, så du hurtigt kan vise din interesse for det pågældende kontorfællesskab.

Se hvordan du opretter søgeagenten