Leder du efter en erhvervsmægler?

Ejendomstorvet.dk er Danmarks største portal for erhvervsejendomme. Derfor kan du finde din nye erhvervsmægler på Ejendomstorvet.dk.

Ejendomstorvet bliver drevet af foreningen Erhvervsmæglerbasen, med mere end 140 af de bedste erhvervsmæglere lokaliseret over hele landet som medlemmer. Erhvervsmæglerne er lokale med stor ekspertise og professionel viden om netop dét område, du ønsker at udleje eller sælge erhvervslokaler i. Din erhvervsmæglers lokale indsigt hjælper dig med, at fastlægge det rigtige prisniveau og vilkår der kan medvirke til, at lokalerne bliver solgt eller udlejet hurtigere

Se listen med de erhvervsmæglere der er med på Ejendomstorvet.

Ejendomstorvet stiller krav til din erhvervsmægler

Der sættes høje krav til erhvervsmæglerne der udbyder erhvervsejendomme på Ejendomstorvet.dk. De er alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening. Dansk Ejendomsmæglerforening er en brancheforening af statsautoriserede ejendomsmæglere med en lang række strenge krav til mæglerne. Dette sikrer dig yderst professionelle og dygtige erhvervsmæglere med fokus på dig og dine behov.

Find nemt dine nye erhvervslokaler

Med over 10.000 emner i databasen kan du på Ejendomstorvet.dk finde nye erhvervslokaler og ejendomme. Søg i databasen og find erhvervsmæglernes emner. Du kan vælge at blive kontaktet af den pågældende erhvervsmægler, få tilsendt prospekt eller se PDF præsentationer af interessante ejendomme. Kan du ikke finde erhvervslokaler eller ejendomme, som passer til dine kriterier, kan du kontakte erhvervsmæglerne individuelt.

Er du erhvervsmægler?

Sidder du som erhvervsmægler og vil være medlem, kan du sende en ansøgning til foreningens direktør, Simon Skou Andersen. Er du erhvervsmægler på Ejendomstorvet.dk, logger du ind med dit mægler-login. Som erhvervsmægler på Ejendomstorvet.dk, skal du:

  • Overholde Dansk Ejendomsmæglerforenings etiske regler
  • Yde en betryggende og professionel formidling af fast ejendom
  • Have en ansvars- og garantiforsikring
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK