Ejendomstorvets app

Den hurtigste måde at søge efter lokaler og ejendomme – helt gratis

Med Ejendomstorvets app kan du hurtigt få overblik over ledige erhvervslokaler og investeringsejendomme i hele landet. Med ganske få tryk får du adgang til den nødvendige information om alle lokaler og ejendomme – hvad enten det er til salg, til leje eller til investering.

Hvorfor har Ejendomstorvet lanceret en app?

På Ejendomstorvet forstår vi, at din tid er værdifuld, og derfor har vi besluttet at gøre det endnu nemmere for dig at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Vores app samler alt det gode indhold fra Ejendomstorvet.dk, så du altid har hele markedet lige ved hånden.

Appens funktioner

Appen har mange brugervenlige funktioner, så du simpelt og hurtigt kan finde frem til den type ejendomme og lokaler, som du leder efter.

Hurtig og simpel ejendomssøgning

Vi har samlet hele udbuddet af ledige erhvervslokaler og erhvervsejendomme fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsudbydere fordelt i hele Danmark, så du kun behøver at kigge efter lokaler og ejendomme ét sted – nemlig på Ejendomstorvets app.

På denne måde kan vi hjælpe dig med en hurtig og simpel ejendomssøgning.

Intuitivt design

Designet er udviklet, så det er så intuitivt som muligt. Det betyder blandt andet, at du kan se alle ledige erhvervslokaler på et kort, når du tilgår appen. Alternativt kan du ændre dette design til en listevisning, hvor du vil kunne se alle ejendomme og lokaler sorteret ud fra de nyeste til de ældste i én lang række.

I menuen i bunden kan du vælge mellem følgende:

  • Oversigt – dette er forsiden, hvor du får en oversigt over ledige lokaler
  • Favorit – her kan du se dine gemte favoritter
  • Søgeagent – her kan du se alle dine aktive søgeagenter, eller oprette en ny
  • Historik – her kan du se din historik over søgninger og datoer for søgningerne
  • Mere – her kan du ændre oplysninger i din profil, logge ud eller slette din profil. Det er også her du kan få hjælp til appen eller finde kontaktinformation på Ejendomstorvet

Søg lokalt med ‘Nær mig’ funktionen

Leder du efter lokaler og ejendomme i nærheden, så kan du benytte ‘Nær mig’ funktionen, som du finder ved at klikke på lokations-ikonet i højre side af kortet på forsiden og under Oversigt i menuen.

For at benytte denne funktion skal du slå din GPS til, og derefter vil du se de lokaler og ejendomme, som er indenfor en radius af fem kilometer fra din pågældende lokation.

Push-notifikationer på søgeagenter

Med en søgeagent er du altid opdateret omkring de nyeste ejendomme og lokaler, så du aldrig går glip af et godt lokale en eller god ejendom.

Du kan selv vælge, om du vil få besked én gang i døgnet, hvor du får det fulde overblik over det sidste døgn nye erhvervslokaler – eller du kan få besked hver eneste gang en ny ejendom eller et nyt lokale kommer på Ejendomstorvet.

Gem favoritter

Med et enkelt klik kan du markere dine favoritter og nemt vende tilbage til dem, når det passer ind i programmet.

Download appen i App Store eller på Google Play

Download app’en her til din mobil:

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finde Ejendomstorvets app henne?

Du finder vores app i både App Store og på Google Play

Hvilke typer erhvervslokaler og investeringsejendomme kan jeg finde på Ejendomstorvets app?

Du kan finde det samme gode indhold i appen, som du kan på ejendomstorvet.dk. Det betyder, at du kan se alle ledige erhvervslokaler og investeringsejendomme inden for butik, kontor, lager, hotel, restaurant, produktion, klinik, værksted, blandet bolig og erhverv samt boligudlejning - fra hele landet

Er der betalingselementer eller reklamer i appen?

Nej, der er ingen reklamer eller betalingselementer i Ejendomstorvets app.

Hvilke funktioner har Ejendomstorvets app?

Ejendomstorvets app har mange gode funktioner - blandt andet mulighed for at gemme favoritter, se din historik, oprette en søgeagent, få push notifikationer om nye lokaler og ejendomme samt mulighed for at finde erhvervslokaler og ejendomme i nærheden af din lokation.