Tips og tricks til ejendomsinvestering og udlejning

Indtægterne fra din udlejningsejendom kommer fra lejerne, som bruger din ejendom. Derfor er det vigtigt at holde din ejendom udlejet. Investering i lejlighed til udlejning er en af de mest normale typer af ejendomsinvestering, heldigvis findes der værktøjer, som gør udlejningen af investeringsejendomme let og overskuelig. 

Udlejningen af din ejendomsinvestering

Kigger du på udlejningen af en lejlighed i f.eks. København eller Århus, vil du sandsynligvis finde masser af potentielle lejere på få minutter. Disse to byer har også et aktivt studieliv, hvilket betyder, at mange tiden flytter til disse byer, hvorfor efterspørgsel efter lejeboliger er høj. Her kan du bruge det utal af hjemmesider, som formidler kontakt mellem udlejere og lejere. Videre reklamation af dine ledige lejemål kan også ske på f.eks. Facebook. Det kan også være en god ide at holde noget ”åbent hus”, hvor du inviterer mange til fremvisning den samme dag. Dette kan gøre udlejningsprocessen hurtigere. 

Det kan også være en god ide at samarbejde med en advokat eller revisor, hvis man ikke selv beskæftiger sig med lejeloven. Det er en kompleks lov. De kan også hjælpe med at fastsætte den nye leje efter en eventuel modernisering af ejendommen” - Poul Randrup, investeringschef for i København for EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Erhvervslejemål

Skal du udleje et erhvervslejemål, så kan du overveje at kontakte en erhvervsmægler for hjælp med udlejningen. Du kan se listen over erhvervsmæglere her. En erhvervsmægler kan hjælpe med at øge synlighed for dine lejemål. Det kan være en god mulighed, hvis du ikke selv har mulighed for at finde en lejer. Du kan også udleje din ejendom på Ejendomtorvet.dk. Dette kan du læse mere om her

”Du kan også få hjælp til at administrere din ejendom. Du kan hyre professionelle administratorer, også kaldet asset management, som hjælpe med indkrævning af leje mm.” Poul Randrup, investeringschef for i København for EDC Erhverv Poul Erik Bech. 

Læs mere


NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK