Hent vores investerings app

Ejendomstorvet.dk har en app, som kan give dig notifikationer, når den rigtige investeringsejendom bliver tilgængelig. Via appen kan du let holde dig opdateret på de nyeste investeringsejendomme. Appen giver dig et overblik over landets ledige erhvervslokaler og investeringsejendomme. Med ganske få tryk får du den nødvendige information om alle emner. Der er gratis adgang til alle funktioner.

Du kan med fordel derfor oprette en eller flere søgeagenter, som vil give dig besked når en ny ejendom, som matcher dine kriterier, bliver sat til salg. Det er gratis og uforpligtende at oprette søgeagenter. Alt det kræver, før du kan oprette en søgeagent, er en profil på ejendomstorvet.dk, som også er gratis at oprette. Du kan frit bruge ejendomtorvet.dk app til at lede efter ejendomme både til investering, leje og køb. Du kan downloade vores app til Android her og til Apple her

Appen holdes hele tiden opdateret, så du altid har det nyeste og mest aktuelle billede af lokaler og ejendomme til salg og leje. Du kan søge efter investeringsejendomme på flere forskellige måder: 

• Find investeringsejendomme ved at skrive vej, postnummer, by, kommune eller   landsdel i søgefeltet.
• Søg efter lokaler og ejendomme direkte på kortet
• Tryk på nær dig og se emner dit nærområde

Find dit næste erhvervslokale, investeringsejendom eller kontorplads med vores app. Appen er gratis, og der er ingen annoncer. God fornøjelse med din søgning!

Læs mere


NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK