Menu

Tal ordentlig – det koster ikke noget

TAL ORDENTLIGT - 04 MAJ 2018 - #TAKT OG TONE

Her hos Ejendomstorvet.dk er vi glade for vores gode samarbejde med Call Me, hvor vi har fokus på deres “Tal ordentligt”-bevægelse.

“Tal Ordentligt” har til formål at sikre en god tone på arbejdspladsen, og det støtter vi selvfølgelig op omkring. Specielt fordi den gode tone i den grad bidrager til et effektivt arbejdsmiljø! Og hvem siger nej tak til det?

Drop den hårde tone

Call me’s reklamefilm forsøger at brede budskabet om, at vi sammen skal finde overskuddet frem og droppe den hårde tone. Desværre lever vi i en verden, hvor mange mennesker dagligt bliver udsat for den hårde tone. Den hårde toner finder sted de fleste steder; på arbejdet, i skolen, i trafikken osv. Denne hårde tone bidrager til negativitet, og ligesom vi ser i Call me reklamefilmen, spredes den hårde tone som ringe i vandet.

Så skal vi ikke blive enige om, at vi sammen dropper den hårde tone og i stedet finder den gode tone frem?

Den gode tone er nemlig også med til at skabe et godt og effektivt arbejdsmiljø!

Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed, hvor effektiviteten har mulighed for at blomstre? Så kan du på Ejendomstorvet.dk søge blandt hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser!

 

Indlægget er bragt i samarbejde med Call Me 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien takt og tone

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR