SAMARBEJDSPARTNERE

Udgivet d. 07-05-2018

Her kan du se et overblik over de virksomheder, som vi samarbejder med.

IIH Nordic: Tidsoptimering

IIH Nordic samarbejder vi med i relation til temaet “Tidsoptimering”. I 2015 begyndte IIH Nordic at undersøge medarbejdertrivslen på arbejdspladsen, og de har siden hen indført en 4-dages arbejdsuge med stor succes. Dette kan du læse mere om på vores Erhvervshub under kategorien “Cases”.

BRO Kommunikation: Effektivitet

BRO Kommunikation har i længere tid haft en populær blog, hvor blandt andet effektivitet på arbejdpladsen har været i fokus. BRO Kommunikation har mange gode og veldokumenterede indlæg vedrørende effektivitet på arbejdspladsen, og du kan læse nogle af disse på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Call Me: Tal ordentligt

I 2012 lancerede Call me “Tal ordentligt – det koster ikke noget”-bevægelsen, en ny form for værdibaseret kommunikation, som viste sig at være en god investering. Call Me har siden hen sat skarpt fokus på den gode tone både på arbejdspladsen, i skolen og i hjemmet. Dette vil Ejendomstorvet.dk gerne være med til at støtte op om, vi skal tale ordentligt, uanset hvor vi befinder os henne. Du kan læse blogindlæg fra Call Me under kategorien “Hvordan er tonen?”

Zeso Architects: Bæredygtighed og funktionalitet 

Ejendomstorvet.dk er glade for at samarbejde med Zeso Architects, der med sine fem grundparametre: Funktionalitet, æstetik, bygbarhed, økonomi og bæredygtighed, har et stort fokus på effektiviteten på en arbejdsplads.

Zeso Architects bidrager til Ejendomstorvets Erhvershub med relevante cases, hvor de har hjulpet virksomheder med at skabe et mere effektivt arbejdsmiljø.

Skanska: Flytning

Ejendomstorvet.dk samarbejder med Skanska omkring emnet “Effektivitet” med et særligt fokus på, når virksomheder skal flytte lokaler.

Årstiderne Arkitekter: Indretning og spaceplanning

Ejendomstorvet.dk har et godt samarbejde med Årstiderne Arkitekter, som bidrager til Ejendomstorvets Erhvershub med relevante cases fra deres hverdag, hvor særligt indretning og spaceplanning i forhold til den effektive arbejdsplads spiller en stor rolle.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv bidrager med spændende branchenyt indenfor både kontor, detailhandel og lager/logistik.

Halfdan Timm

Coming…

Altomledelse.dk

Coming…

Vil du være med på erhvervshubben? Send os en mail på info@ejendomstorvet.dk