Menu

SAMARBEJDSPARTNERE

Ejendomstorvet.dk har etableret en række samarbejder med nogle effektive og inspirerende virksomheder, som bidrager med spændende indhold til vores Erhvervhub. Vores samarbejdspartnere deler alle interessen for ”den effektive arbejdsplads”, som er Erhvervshubbens primære fokus. Nedenfor kan du læse meget mere om vores samarbejdspartnere.

IIH Nordic

IIH Nordic er et digitalt bureau fyldt med datadrevne strateger, der arbejder på at forøge værdien af danske såvel som internationale virksomheders digitale investering. IIH Nordics vision handler om livskvalitet. De vil være en arbejdsplads udover det sædvanlige, fordi de tror på, at det er med til at skabe og fastholde dygtige, motiverede og inspirerede medarbejdere, som har det nødvendige drive, der skal til for konstant at holde sig på forkant med udviklingen. Med dette sikrer de, at deres kunder får den bedste rådgivning og får mest mulig værdi ud af deres samarbejde. De går ind for, at arbejdet skal være lystbetonet og meningsfuldt, og at man skal have selvbestemmelse over sit eget liv og sin tid. Derfor har de med stor succes indført en 4-dages arbejdsuge – og dette uden nedgang i lønnen vel at mærke. De tror ganske enkelt på, at glade og motiverede medarbejdere er effektive medarbejdere. Læs mere om IIH Nordics arbejdsform på vores Erhvervshub under kategorien ”Cases”.

BRO Kommunikation

Ejendomstorvet.dk har fået et spændende samarbejde op at køre med bro, som er en stor kommunikationsvirksomhed. Kort fortalt så forsøger bro at kombinere kommunikation, organisationsudvikling og adfærdsdesign i deres arbejde. De undersøger, hvordan de kan få mennesker til at træffe de rigtige beslutninger, og de designer løsninger og budskaber, der får det til at ske. Bro driver derudover den populære blog, bro blog, hvor de skriver spændende indlæg inden for blandt andet adfærd, kommunikation, effektivitet, organisation, strategi og teams, desuden udgiver de også podcasts omhandlende de samme emner. En stor del af indlæggene på bro blog relaterer sig til ”den effektive arbejdsplads”, som er det primære fokus på Ejendomstorvets Erhvervshub, og vi har derfor fået lov at dele en del af bro blogs indhold med vores læsere på Erhvershubben. I disse indlæg får du gode råd og konkrete metoder til at blive endnu mere effektiv på dit arbejde. Indlæggene fra bro er veldokumenterede og kan bruges af hvem som helst, så der er ingen undskyldninger, det er bare om at komme i gang! Find bro blogs indlæg på vores Erhvervshub under kategorien ”effektivitet.”

Call me – TAL ORDENTLIGT

Call me beskriver sig selv som mobilselskabet med et hjerte til forskel. De lever af kommunikation, og de tror på, at en god tone er altafgørende for vi menneskers trivsel og udvikling. Derfor lancerede Call me i 2012 ”TAL ORDENTLIGT”-bevægelsen, som er en ny form for værdibaseret kommunikation, der har vist sig at være en rigtig god investering. Siden hen har Call me sat skarpt fokus på den gode tone, og de står bag forskellige trivselsprojekter på skoler, i familier, på arbejdspladser og mange andre steder, hvor der er behov for at sætte fokus på trivslen. Her hos Ejendomstorvet.dk vil vi rigtig gerne støtte op om Call me´s ”TAL ORDENTLIGT”-koncept, som desuden går rigtig godt i spænd med vores fokus på ”den effektive arbejdsplads” på Ejendomstorvets Erhvervshub. Vi mener i den grad, at den gode tone er afgørende for, hvor effektiv din arbejdsplads er, og vi har derfor indgået et samarbejde med Call me, der giver os mulighed for at dele nogle spændende indlæg skrevet og bragt af Call me, som netop omhandler emnet, ”den gode tone”. Du kan finde indlæg fra Call me på vores Erhvervshub under kategorien ”Takt og tone.”

ZESO Architects

ZESO Architects har en vision om at skabe fysiske rammer for menneskers liv, som bidrager til trivsel og velvære for det enkelte menneske, fællesskabet og samfundet. De skiller sig ud fra mange andre arkitektfirmaer ved at have stort fokus på miljøet. ZESO har blandt andet et ønske om at bidrage til, at Danmark bliver et energineutralt samfund i år 2050, og derfor benytter de deres såkaldte HIGH FIVE-arbejdsmetode. Denne metode består af fem grundparametre: Funktionalitet, æstetik, bygbarhed, økonomi og bæredygtighed. Det er vigtigt for ZESO Architects at sikre, at alle fem parametre er i spil fra begyndelsen af en proces, til det færdige byggeri er taget i brug. På vores Erhvervshub deler vi relevante cases fra ZESO Architects, hvor man kan læse, hvordan de har hjulpet forskellige virksomheder med at skabe et effektivt og inspirerende arbejdsmiljø. Læs meget mere om ZESO Architects’ arbejde under kategorien ”Cases” på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Skanska

Ejendomstorvet.dk har et godt samarbejde med projektudviklings- og entreprenørvirksomheden, Skanska, som udvikler kontorer og boliger i Storkøbenhavn. Skanska har fokus på innovative og bæredygtige løsninger, der skaber en holdbar fremtid for deres medarbejdere og kunder samt i de markeder, hvor de er aktive. Skanska udgiver tre gange årligt et digitalt magasin, Skanska Magazine, hvor de blandt andet fokuserer på bæredygtighed, kontorindretning, arbejdsformer og -roller, hvilket passer godt ind på Ejendomstorvets Erhvervshub, hvor hovedtemaet er ”den effektive arbejdsplads”. Ejendomstorvet har derfor sammen med Skanska indgået en samarbejdsaftale, hvor vi deler relevante artikler fra Skanska Magazine med vores læsere på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Årstiderne Arkitekter

Årstiderne arkitekter har fokus på materialitet, lys, mennesker og kontekst for at skabe social, økonomisk, miljømæssig og fremtidssikret værdi for deres kunder, brugerne af deres arkitektur og dens omgivelser. Deres arkitektur er relevant, bæredygtig og videnbaseret, og tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. De har et ønske om at bidrage til en positiv og bæredygtig udvikling i byggebranchen. Vi har fået mulighed for at dele nogle af Årstiderne Arkitekters projekter med vores læsere på Ejendomstorvets Erhvervshub. I disse indlæg beskrives det, hvordan de har hjulpet virksomheder med at indrette et kontormiljø, som leder op til effektivitet og fleksibilitet, hvilket hænger godt sammen med det primære fokusområde på Ejendomstorvets Erhvervshub, som er ”den effektive arbejdsplads.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ejendomstorvet.dk har et spændende samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech. EDC Poul Erik Bech er en stor og landsdækkende ejendomsmæglerkæde, og de leverer jævnligt artikler til os, som vi udgiver på vores Erhvervhub. Artiklerne omhandler nyheder i ejendomsbranchen indenfor både kontor, detailhandel og lager/logistik. I disse artikler er der rig mulighed for at blive fuldt opdateret på markedet lige nu. Du finder artiklerne på Ejendomstorvets Erhvershub under kategorien ”branchenyt.”

Halfdan Timm

Ejendomstorvet.dk har været heldig at få et samarbejde op at køre med Halfdan Timm, som ved en hel masse om online markedsføring. Hans styrker ligger inden for SEO, herunder især linkbuilding, Facebook-annoncering og derudover også juradelen. Han deler ud af sine mange tips på Haldantimm.dk, er konsulent for en række virksomheder, og derudover underviser han. Halfdan ved også en hel masse om investering, han har blandt andet som den eneste i Danmark kastet sig ud i at skrive en bog om Facebook-annoncering og været stifter og direktør i firmaet, JUF.dk ApS, som han solgte i 2015. Halfdan Timm leverer nogle spændende artikler, som han har skrevet alene til Ejendomstorvets Erhvervshub. I indlæggene kan man blive meget klogere på investeringsbegrebet og få gode råd herom. Du kan finde indlæggene fra Halfan Timm på vores Erhvervshub under kategorien “Investering.”

Altomledelse.dk

Alt om ledelse er et online magasin for den nysgerrige leder – og alle andre som bare gerne vil blive lidt bedre til deres arbejde. Manden bag magasinet hedder Mark Buskbjerg, og hans ambition med magasinet er at levere konkret og brugbar viden, der giver ledere ro og overskud. Værdien, som Mark og hans team leverer i deres magasin, er i deres optik en begyndende refleksion, direkte implementerbare råd eller hardcore, dybdeborende og akademisk velfunderet viden, leveret på en måde, hvorpå andre end fagnørderne kan følge med. Altomledelse.dk leverer af og til nogle spændende indlæg skrevet udelukkende til vores Erhvervshub, som har fokus på den effektive arbejdsplads. Hvis du vil læse noget fra Alt om ledelse, kan du finde deres indlæg under kategorien ”effektivitet” på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Godt Arbejdsliv

”Man skal kunne brænde for sit arbejde uden at brænde ud”Godt Arbejdsliv består af en række dygtige konsulenter, som rådgiver virksomheder og hjælper dem med at styrke deres arbejdsmiljø. De brænder ganske enkelt for at øge arbejdsglæden på det danske arbejdsmarked. Ud over at rådgive andre virksomheder, så driver de også en blog om arbejdsmiljø og arbejdsglæde, hvor du kan blive klog på alt fra forebyggelse af stress, trivsel på arbejdspladsen, tips til det effektive arbejdsmiljø, forebyggelse af sygefravær og vi kunne blive ved. Alt sammen indhold som bidrager til en mere effektiv arbejdsplads, og det er præcis det, som Ejendomstorvets Erhvervshub fokuserer på. Et samarbejde med Godt Arbejdsliv er derfor helt oplagt for os, så vi har fået lov til at dele en masse inspirerende indlæg fra Godt Arbejdsliv om arbejdsmiljø og arbejdsglæde med jer. Find indlæggene under kategorierne ”Sund på job” og ”Effektivitet” på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Fejerskov Invest

Fejerskov Invest er en investeringsblog, som drives af Signe Fejerskov. En ung matematik-økonomi-studerende, som har en ualmindelig stor interesse for aktier og investering. Hun synes, at det er en skam, at denne interesse er så ualmindelig, og hun har derfor sat sig for at inspirere både kvinder og mænd til at komme i gang med investering. Derfor har hun startet bloggen, Fejerskov Invest, hvor hun giver gode råd og tips til alt, hvad angår investering. Og på en måde så ikke kun investeringseksperterne forstår det – det er nemlig for alle. Mænd som kvinder, investeringsbekendte som ikke investeringsbekendte. Signe sidder på nuværende tidspunkt som formand i Unge Aktionærer Fyn samt i bestyrelsen for Dansk Aktionærforening Fyn. Hvis du vil læse Signes inspirerende indlæg, kan du finde dem på vores Erhvervshub under kategorien “investering”.

Falck Healthcare

Vi har været heldige at få etableret et godt samarbejde med Falck Healthcare – En stor og anerkendt virksomhed, som leverer sundhedsydelser til de danske arbejdspladser. Uanset om der er tale om forebyggelse, behandling, organisationsudvikling for at øge trivslen eller vejledning til at hjælpe sygemeldte ind på arbejdsmarkedet, så har Falck Healthcare de helt rette kompetencer samt den rette viden og erfaring, som skal til for at gøre en forskel. Og alt dette til glæde for arbejdspladsen, det enkelte individ og virksomhedens bundlinje. De er ganske enkelt ”den korteste vej til et sundt liv,” som deres motto siger. Falck Healthcare har en masse spændende indhold om sundhed på arbejdspladsen på deres hjemmeside, og vi har fået lov at bruge noget at dette til indlæg på vores Erhvervshub, så vi kan gøre dig meget klogere på, hvordan man skaber et sundt arbejdsmiljø. Læs indlæggene fra Falck Healthcare under kategorien ”sund på job” på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Vicuras

Sundhed og medarbejdertrivsel er to vigtige aspekter på en arbejdsplads, og det vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på! Derfor har vi indgået et samarbejde med Vicuras, som tilbyder sundhedsfremmende ydelser til danske virksomheder i form af firmamassage, ergonomiske vejledninger og arbejdspladsvurderinger. Hver dag arbejder Vicuras på at forbedre sundheden, arbejdsmiljøet og medarbejdertrivslen i hele landet med en klar mission om, at det skal være nemt og til gavn for både virksomheden og medarbejderne. Glade og sunde medarbejdere går nemlig hånd i hånd med øget effektivitet og en virksomhed med høj attraktivitet. På Ejendomstorvets Erhvervshub deler vi løbende nogle spændende indlæg fra Vicuras om, hvordan I selv kan styrke jeres arbejdsmiljø og generelle sundhed. Du kan finde indlæggene under kategorierne “sund på job” og “ergonomi” på vores Erhvervshub.

2MOVE 

2MOVE er Danmarks eneste uafhængige rådgiver og repræsenterer udelukkende lejer – det vil sige de fuldstændig undgår interessekonflikter og dobbeltroller. 2MOVE ser kontoret som et afgørende parameter for  forretning, uanset om det handler om at tiltrække og motivere medarbejdere eller optimere effektiviteten og spare penge. 2MOVE tilbyder hjælp til alle aspekter af erhvervslejemål – fra vision og strategi, søgning i markedet, forhandling af lejekontrakt til fraflytningsforhandling og projektledelse af flytning. Vi deler nogle spændende indlæg fra 2MOVE’s arbejde på vores Erhvervshub – find dem under kategorien “cases”.

AS3 Transition

AS3 Transition er det førende, nordiske HR-rådgivningshus inden for jobmæssige forandringer – herunder outplacement, coaching samt stress og trivsel. De har 30 års erfaring med HR og ledelse, og de rågiver 10.000 opsagte hvert eneste år – både executives, ledere og medarbejdere. 650 af de 1.000 største, danske virksomheder er kunder hos AS3 Transition. Derudover har de en blog, hvor de blandt andet deler en masse inspirerende og lærerige indlæg om stress og trivsel. Vores samarbejde med AS3 Transition giver os muligheden for at gøre vores brugere endnu klogere på, hvordan de forbedrer deres trivsel og arbejdsmiljø samt undgår stress. Alt sammen faktorer som bidrager til den effektive arbejdsplads, som Ejendomstorvets Erhvervshub har fokus på. Hop ind under kategorien “sund på job” og find alle indlæg fra AS3 Transition.

Nykredit

Ejendomstorvet har startet et spændende samarbejde med Nykredit, som blandt andet har fokus på at hjælpe deres kunder med at skabe ekstra tid i hverdagen. Hvad end du ønsker at spare tid på transport, administrativt bøvl, møder eller undgå forstyrrelser, så er Nykredit klar til at hjælpe dig – de har nemlig sat jagten ind på den ekstra time, der kan give mere luft i hverdagen. De vil gerne hjælpe deres kunder med at frigive tid til mere værdiskabende aktiviteter i virksomheden, og til det deler de en masse spændende tips og tricks på deres LinkedIn-profil. Nykredits fokus på den ekstra time i hverdagen hænger rigtig godt sammen med Ejendomstorvets fokus på den effektive arbejdsplads, og vi vil derfor løbende opdatere dig med Nykredits gode råd på vores Erhvervshub. Find indlæggende fra Nykredit under kategorien “effektivitet”.

Grape

Grape er en design- og indretningsvirksomhed, der sætter menneskers velvære og inspiration højere end at følge moden, og dem har vi her hos Ejendomstorvet startet et samarbejde med. Grape er målrettet omkring at lave indretninger og produkter, der med udgangspunkt i trivsel bidrager med mere inspiration til virksomhedens medarbejdere, kunders loyalitet og restaurantens gæsters lyst til at vende tilbage og anbefale. Elementerne i Grapes produkter og indretninger er lånt fra naturens bedste farver, dens organiske materialer og dens bløde, runde former. For at fuldende pakken af velvære har Grape også specialiseret sig i lys og akustik. Du kan finde en række inspirerende indlæg fra Grape på Ejendomstorvets Erhvervshub under kategorien “indretning.”

Indretning Med Mening

Indretning Med Mening har en mission om at skabe omgivelser, som gør en forskel. Omgivelser som vil deres ejere og brugere noget godt og ikke blot er resultatet af tidens trends eller subjektive meninger om, hvad der ser godt ud. Desuden stræber Indretning Med Mening efter at sørge for, at I som virksomhed indretter jer på en måde, som understøtter jeres mål og strategier. Vi er her hos Ejendomstorvet glade for at have indgået et samarbejde med Bettina Therese, som har stiftet Indretning Med Mening. Bettina Therese har specialiseret sig i at udnytte og optimere de fysiske rammer gennem tilpasning af farver, materialer, interiør, udsmykning og de helt rette placeringer. Bettina Therese vil gøre brugerne af Ejendomstorvets Erhvervshub meget klogere på indretning af erhvervslokaler og komme med gode råd til, hvordan I indretter jer på den mest optimale måde. Find alle indlæg fra Indretning Med Mening under kategorien “indretning” på Ejendomstorvets Erhvervshub.

2RETHINK

Ejendomstorvet har startet et spændende samarbejde op med virksomheden 2RETHINK. Som navnet indikerer, er det en virksomhed, som i den grad har fokus på bæredygtighed, og det vil Ejendomstorvet gerne støtte op omkring. 2RETHINK er Danmarks førende bæredygtige designplatform, og stifteren af virksomheden, Jens Mathiasen, har rejst Danmark og resten af Europa tyndt for at finde de aller bedste produkter og materialer. 2RETHINK sælger innovative designløsninger til virksomheder, restauranter, hoteller, showrooms og butikker, og de deler ud af deres viden og erfaring på vores Erhvervshub. Under kategorien, “indretning,” kan du finde en række inspirerende indlæg fra 2RETHINK, hvor du kan blive meget klogere på bæredygtighed og innovativt design samt lade dig inspirere af nogle af deres bæredygtige indretningsprojekter.

 

Brænder du inde med noget spændende indhold, som du mener kunne være relevant på Ejendomstorvets Erhvervshub? Så send os en mail på nyheder@ejendomstorvet.dk