Menu

Hvornår er det rigtige tidspunkt at investere?

EJENDOMSTORVET.DK - 14 MAJ 2019 - #INVESTERING

Hvis ikke du har bemærket det endnu, så står der INVESTERING på skemaet i 2. kvartal på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Men hvorfor have fokus på investering, tænker du måske? Jo det skal vi sige dig. Det er for det første fordi, at vi her hos Ejendomstorvet har over 2000 forskellige investeringssager, men i særdeleshed også fordi at vi gerne vil slå et slag for ejendomsinvestering som en effektiv måde at investere sine penge på.

Derfor har vi indgået nogle spændende samarbejder med relevante virksomheder og personer, der alle sammen har en stemme, når det gælder investering. Heriblandt Signe Fejerskov, som i dette indlæg deler sin erfaring med jer om det helt rigtige tidspunk at starte med at investere:

Indlægget er skrevet af Fejerskov Invest. 

Det er ikke overraskende, at nybegynder-investorer ofte bekymrer sig om timingen af deres første investering. Det at starte på det forkerte tidspunkt i markedets op- og nedture kan skabe store tab. Men bare rolig. Tiden er på din side, og du må ikke tro andet. Over det lange løb vil alle afkastene lagt sammen af en velovervejet investering vise gode resultater, uanset hvad markedet udsætter dig for, når du køber dine første aktier. Dermed er det vigtigste faktisk bare at komme i gang – for så lærer du.

Spild ikke tiden

I stedet for at bruge al din tid på at bekymre dig om, hvornår du skal købe dine første aktier. Så prøv i stedet, at tænke på, hvor lang tid du planlægger at have dine penge i markedet.

Hvornår skal du bruge pengene?

Jo længere du kan ophobe dine penge, jo større risiko kan du acceptere, da du så vil have mulighed for at vente på, at de dårlige tider er ovre.

Hvis du skal bruge pengene inden for fem år, bør du undvige individuelle aktier og aktiecentrerede investeringsforeninger. Hvis du skal bruge pengene inden for de næste tre år, bør du også undvige obligationsinvesteringsforeninger og real estate investment trusts (REIT), som kan falde, hvis renterne stiger. Min opfordring vil faktisk være, at du slet ikke investere, hvis du skal brug pengene inden for de næste 5 år.

Aktier er en meget attraktiv mulighed for de mere langsigtede mål som pension. De højere afkast er simpelthen for gode at misse.

Bliv endnu klogere på investering

Vil du blive endnu klogere på investering? Så følg med på Ejendomstorvets Erhvervshub, vi har nemlig allieret os med et par eksperter på området.

Leder du efter nye lokaler til din virksomhed?

Så kan du søge blandt hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser på Ejendomstorvet.dk.

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien investering

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR