Menu

Restaurant- og cafeindretning

EJENDOMSTORVET.DK - 11 DECEMBER 2019 - #INDRETNING

Indlægget er oprindeligt skrevet og bragt af Grape

Omgivelser påvirker adfærd. Og gæsternes adfærd er afgørende for, om restauranten eller cafe’en får succes eller ej. Så vil I gerne have, at gæsterne bliver lidt længere, drikker lidt mere, spiser flere retter OG kommer igen; så bliver indretningen en faktor, der er vigtig og på højde med den gode service og det lækre køkken. Her får I lidt inspiration, inden I går i gang.

Restaurant- og cafeindretningen er en balancegang

Sidder gæsterne for tæt, er det et problem. Kommer der for meget luft mellem bordene, kan indretningen omvendt blive tom og uselskabelig. Så en detalje som tætheden i indretningen har stor indflydelse på stemningen og derfor adfærden. Skal der for eksempel være plads til, at tjeneren kan introducere menuen uden at forstyrre nabobordet? Måske der endda er forskel hen over dagen: Cafemenu til frokost og tre-fire retters gourmet restaurant om aftenen. Hvad med komforten? Hvad skal gæsterne sidde på? Polstrede eller hårde stole? Og hvordan bliver akustikken og belysningen medspillere?

Invester i at ramme det rigtige design

Selvfølgelig er detaljer som møbelvalg, materialevalg, farver, former, komfort og så videre afgørende stemningsskabende faktorer. Og det kan ikke siges ofte nok. Lad nu være med at spare de småpenge det koster, at få en professionel designer eller indretningsarkitekt til at hjælpe jer sikkert igennem de mange valg. I må gerne give os et kald. Måske vi kender nogen, der kan hjælpe.

Akustikken kan ikke ses; men betyder alt!

“Alt spiller! Maden er perfekt, servicen er venlig, vinmenuen perfekt afstemt og indretningen super smagfuld. Men jeg kommer altså ikke igen; var helt ør i hovedet, fordi jeg ikke kunne høre, hvad mine venner og tjeneren sagde.” Sådan ødelægger støjgener alt for ofte en ellers fantastisk totaloplevelse. For rigtig mange ellers superfine indretninger er desværre ofte ikke taget den ekstra mil, der skal til for, at akustikken bliver en medspiller. Hos Grape tager vi akustikken meget alvorligt, og har både kompetencerne og løsningerne til at hjælpe jer i mål med den del af restaurant- eller cafeindretningen.

Belysningen er desserten

Hvis I ønsker, at jeres gæster skal tage desserten med, er det vigtigt, at belysningen er behagelig og omhyggeligt afstemt. Og det er faktisk ikke så enkelt endda. Lyset må ikke blænde, det skal oftest være let dæmpet og alligevel tilstrækkeligt til, man kan se, hvad man får serveret. Gæsterne skal også kunne finde vej til jeres diskret placerede toilet, som i øvrigt også skal indrettes og belyses med omhyggelighed. For som mange siger: “Check toilettet først; så ved du, om det er en god restaurant.”

Her er en ofte overset udfordring: Belysningen inde i cafe’en eller restauranten kan også bruges til at trække flere gæster indenfor. Så den stemning I sætter indenfor, skal også kunne mærkes udenfor. Uden at genere dem indenfor selvfølgelig.

Ligesom med akustikken har Grape værktøjskassen fyldt med kompetencer og produkter til den perfekte belysning til cafe’en eller restauranten.

Skal din virksomhed flytte?

Så kan Ejendomstorvet.dk hjælpe dig! På vores portal får du et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendommme og kontorpladser. Og du kan søge helt gratis og uforpligtende blandt alle emnerne! Klik her og start din søgning med det samme!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien indretning

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR