Menu

5 tips til at bruge din transporttid fornuftigt

EJENDOMSTORVET.DK - 10 JUNI 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er bragt i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank.

Vidste du, at du på Nykredit Erhvervsbanks hjemmeside og LinkedIn kan få gode tips og tricks til, hvordan du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag?

Nykredit Erhvervsbank har nemlig startet konceptet #JagtenPåDenEkstraTime. De giver dig ganske enkelt de bedste tips og tricks til at undgå spildtid i din arbejdsdag.

Et koncept som må siges at være lige i Ejendomstorvets ånd. På Ejendomstorvets Erhvervshub har vi netop fokus på den effektive arbejdsplads.

Nykredit Erhvervsbank har været en tur rundt på gangene blandt kollegaerne for at få et par gode råd til, hvordan man kan spare tid i hverdagen.

I dagens video får du hele 5 råd til, hvordan du kan spare tid i din hverdag. Rådene kommer fra fem af Nykredits egne medarbejdere: Kristine Hartung Larsen, Martin Vædele, Casper Kidmose, Josephine Friis Frøkjær og Patrick Christian Laraignou.

1. Optimer din transporttid

Brug din transporttid på noget fornuftigt. Der findes for eksempel rigtig mange podcasts, som kan gøre dig endnu klogere på dit arbejde eller bare underholde dig.

2. Transporttid er lig med kontakttid

Brug din transporttid på telefonopkald. Det kan være sociale kald, så du er mere på, når du kommer hjem fra arbejde. Det kan også være opfølgning på de ting, som du har sat i gang i løbet af ugen. Transporttiden kan også bruges på online-møder, så slipper du for at skulle bruge tiden på det, når du kommer frem til kontoret.

3. Slå transport sammen med motion

Tag cyklen på arbejde fremfor bilen eller bussen. Eller du kan være ekstra frisk og løbe hjem fra arbejde i stedet for at tage cyklen. Så slipper du for at tage løbeturen, når du kommer hjem fra arbejde.

4. Undgå at ramme ind i morgentrafikken

Kør så tidligt som muligt fra morgenstunden, så du undgår den tætte morgentrafik. Samtidig er du så måske en af de første på kontoret, og det giver dig ro og fred til at få styr på dagens opgaver. Er det din tur til at aflevere børnene om morgenen, så kan du med fordel arbejde hjemmefra den første time og køre på arbejde derefter. På den måde kommer du udenom at skulle sidde i kø fra morgenstunden.

5. Læs avisen i bilen

Nåede du ikke at læse avisen til morgenkaffen, kan appen, Speechify, klare det for dig i bilen eller toget på vej på arbejde. Den kan nemlig læse tekster højt for dig.  Det kunne også være en vigtig tekst, som du skal have læst, når du møder ind på arbejdet. På den måde kan appen hjælpe dig med at være forberedt.

Kender du Ejendomstorvet.dk?

Det er en søgeportal, hvor du kan finde hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser. Ejendomstorvet.dk kan ganske enkelt hjælpe dig med at finde det helt rette lokale til din virksomhed. Og du søger naturligvis helt gratis og uforpligtende blandt alle emnerne. Det lyder da lige til, synes du ikke? Klik her og start din søgning med det samme!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR