Menu

5 apps, der kan spare dig tid

EJENDOMSTORVET.DK - 27 FEBRUAR 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er oprindeligt skrevet og bragt af Nykredit Erhverv.

Vi elsker apps og små, nemme måder at spare tid i hverdagen. Med mobilen i hånden har du en lang række muligheder for at effektivisere og bruge din tid mere optimalt. Se vores fem bud på tidsbesparende apps – og et enkelt tip til et praktisk browser-plugin lige her.

Mobilen kan være en tidsrøver, men den kan også være en genvej til sparet tid, hvis du henter de rigtige apps. Her får du en række apps, der kan spare dig for tid eller gøre dit liv lidt lettere.

Speechify

Er du allerede vild med lydbøger og podcasts, vil du elske Speechify. Det er en app, der kan læse tekster op for dig – også på dansk. Når du sidder i bilen, kan du få læst de mails og notater, du ikke nåede at læse i løbet af arbejdsdagen, højt. Speechify kan læse det hele: pdf’er, bøger, artikler, emails. Du kan nemlig også scanne en tekst og få den læst op.

Appen er gratis, men du kan vælge at opgradere til en proversion.

Læs mere og hent Speechify

Trello

Brug Trello til at få styr på store projekter. Hvert projekt kan få sit eget board, hvor du kan styre og få overblik over, hvordan opgaverne skrider frem. Her kan du oprette lister med opgaver, der skal udføres, opgaver, der er i gang, og opgaver der er færdige. Du kan assigne opgaver til personer i dit team, kommentere, skræddersy arbejdsgangene i de forskellige projekter mv.

Appen er gratis, men du kan opgradere til en guldprofil for at få flere funktioner.

Læs mere og hent appen

NEM – Nykredit Expense Manager

NEM er din genvej til hurtig bilagshåndtering. Med NEM kan du registrere kontantudlæg og kørsel. Når du tager et billede af din kvittering, bliver den automatisk matchet med din Mastercard-betaling. Så kan din økonomiansvarlige hente registreringerne og afstemme dem i jeres bogholderi- og lønsystem.

NEM koster 20 kr. pr. bruger pr. måned.

Læs mere og tilmeld NEM

Wunderlist

Wunderlist er en af de mest populære apps, der kan hjælpe dig med at styre opgaver og få ting fra hånden. Du kan nemt oprette opgaver og lister og dele dem med andre. Wunderlist synkroniserer mellem din telefon, computer og tablet, så du altid har adgang til dine opgaver.

Appen er gratis.

Læs mere og hent Wunderlist

eReolen

eReolen er bibliotekernes egen digitale boghylde. Her kan du hente e-bøger, lydbøger og podcasts. Så kan du bruge din transporttid på at lytte dig igennem de nyeste bøger om ledelse eller guiden til, hvordan du transformerer din virksomhed.

Appen er gratis.

Læs mere og hent eReolen

Skal din virksomhed flytter?

Ejendomstorvet.dk kan du få et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser. Og du kan tilmed søge helt gratis blandt alle emnerne. Klik her og start din søgning med det samme!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR