Menu

4 effektive råd til din arbejdsdag

EJENDOMSTORVET.DK - 05 MARTS 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er bragt i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank.

Vidste du, at du på Nykredit Erhvervsbanks hjemmeside og LinkedIn kan få gode tips og tricks til, hvordan du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag?

Nykredit Erhvervsbank har nemlig startet konceptet #JagtenPåDenEkstraTime. De giver dig ganske enkelt de bedste tips og tricks til at undgå spildtid i din arbejdsdag.

Et koncept som må siges at være lige i Ejendomstorvets ånd. Vi har jo lige netop fokus på den effektive arbejdsplads her på Ejendomstorvets Erhvervshub.

Nykredit Erhvervsbank har været en tur rundt på gangene blandt kollegaerne for at få et par gode råd til, hvordan man kan spare tid i hverdagen.

I dagens video får du 4 gode råd fra tre af Nykredits medarbejdere til at undgå bøvlet administration, krøllede kvitteringer og en rodet mailindbakke.

1. Brug Outlooks kategoriseringsknap til at markere GDPR-mails

Ved at kategorisere alle GDPR-mails kan man let finde de mails, som man skal huske at slette. Dermed undgår man for det første helt at glemme at slette dem. Derudover slipper man for at skulle bruge tid på at se alle gamle mails igennem for at vurdere, om de skal slettes eller ej.

2. Brug en app til at håndtere kvitteringer og bogføring af medarbejderudlæg

Der findes mange smarte apps, som let kan klare arbejdet med kvitteringer og medarbejderudlæg for dig. På den måde slipper du for at skulle sidde og fumle med krøllede kvitteringer, og du kan i stedet gå videre til næste punkt på to-do-listen.

3. Spar tid på dobbelt-registreringer i dit økonomisystem og din netbank

Nykredits kunder kan for eksempel bruge BankConnect, som er et teknisk system, der kan koble de to systemer sammen. På den måde kan Nykredits større kunder faktisk spare op til 10-15 timer om ugen!

4. Håndter dine e-mails effektivt

Et godt råd er for eksempel at lægge dine mails i mapper alt efter, hvilken sag de vedrører. Mangler du at svare på en mail, eller afventer du svar på en mail, kan du markere dem som ulæste, så du på den måde ved, at du afventer noget i sagen. Det er en effektiv måde at få et overblik over, hvilke opgaver man skal være opmærksom på, og hvilke opgaver der allerede er arkiveret.

Leder du efter et nyt lokale til din virksomhed?

Ejendomstorvet.dk kan du søge helt gratis og uforpligtende blandt hele landets ledige erhvervslokaler, kontorpladser og investeringsejendomme. Klik her og start din søgning allerede nu.

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR