Menu

3 råd til en lettere hverdag

EJENDOMSTORVET.DK - 25 MARTS 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er bragt i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank.

Vidste du, at du på Nykredit Erhvervsbanks hjemmeside og LinkedIn kan få gode tips og tricks til, hvordan du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag?

Nykredit Erhvervsbank har nemlig startet konceptet #JagtenPåDenEkstraTime. Her giver de dig ganske enkelt de bedste tips og tricks til at undgå spildtid i din arbejdsdag.

Et koncept som må siges at være lige i Ejendomstorvets ånd. På Ejendomstorvets Erhvervshub har vi jo netop fokus på den effektive arbejdsplads.

Nykredit Erhvervsbank har været en tur rundt på gangene blandt kollegaerne for at få et par gode råd til, hvordan man kan spare tid i hverdagen.

I dagens video giver Martin Hjarsbæk, Kim Agger og Peter Krabbe dig deres gode råd til at spare tid i hverdagen. De giver blandt andet gode råd til dig, som ønsker at sætte bogføringen på autopilot og dig, der mangler inspiration til den ugentlige madplan.

1. Sæt bogføringen på autopilot

Spar en deltidsstilling væk og brug for eksempel systemet Roger til at hjælpe med at håndtere leverandørfakturaer.

2. En løsning som automatisk finder jeres bilag

I kan spare mellem 2 og 10 timer hver eneste måned ved at lave en løsning, der automatisk finder bilag fra jeres e-mail, pdf, foto og dropbox, vedhæfter bilagene til den rette transaktion i banken og bogfører dette i regnskabssystemet. Det er mobilt, det tager 2 minutter at komme i gang og det er super nemt.

3. Lav en madplan og slip for at stå i supermarkedet hver anden dag

Prøv at tænk over, hvor meget tid du bruger i supermarkedet hver eneste uge. Søndag aften virker det måske uoverskueligt at skulle lave madplan for hele den kommende uge, men i længden kan det spare dig for rigtig meget tid. Find en app, som gør madplanen let og overskuelig og få klaret hele ugens indkøb på en enkelt dag i stedet for at stå i kø i supermarkedet hver eller hver anden eftermiddag.

Er du på jagt efter nye lokaler til din virksomhed?

Så er der godt nyt til dig. På Ejendomstorvet.dk kan du nemlig få et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser. Og du kan søge helt gratis og uforpligtende blandt alle emnerne. Klik her og start din søgning allerede nu!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR