Menu

3 råd til en effektiv arbejdsdag

EJENDOMSTORVET.DK - 23 APRIL 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er bragt i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank.

Vidste du, at du på Nykredit Erhvervsbanks hjemmeside og LinkedIn kan få gode tips og tricks til, hvordan du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag?

Nykredit Erhvervsbank har nemlig startet konceptet #JagtenPåDenEkstraTime, hvor de ganske enkelt giver dig de bedste tips og tricks til at undgå spildtid i din arbejdsdag.

Et koncept som må siges at være lige i Ejendomstorvets ånd, da vi jo her på Ejendomstorvets Erhvervshub har fokus på den effektive arbejdsplads.

Nykredit Erhvervsbank har været en tur rundt på gangene blandt kollegaerne for at få et par gode råd til, hvordan man kan spare tid i hverdagen.

I dagens video giver Maria Dahl-Larsen, Jakob Hauge og Janne Holm Halling dig deres råd til, hvordan man undgår at rende til møder hele tiden.

1. Hold online-møder

Online-møder er både effektive, tidsbesparende og fleksible. Man slipper for at transportere sig rundt og booke mødelokaler. Man kan tage mødet, der hvor det passer en, hvad end det er hjemmefra, på kontoret eller sågar i bilen.

2. Sæt et ur til mødet og undgå, at tiden løber fra jer

Ved at sætte et ur til mødet, kan alle mødedeltagerne løbende se, hvor lang tid der er tilbage af mødet. Sæt gerne uret så der er 5 minutter tilbage til slut, hvor man har mulighed for at forlade mødet stille og roligt. Derudover skal man sørge for at formulere et formål og et mål med mødet, som beskrives i mødeindkaldelsen. Efter mødet skal det være klart, hvem der gør hvad. På den måde får man det bedste ud af mødet.

3. Tag en hjemmearbejdsdag og få mulighed for fordybelse

Du kender sikkert det der med aldrig rigtig at komme i gang med dine opgaver, fordi telefonen konstant ringer. Eller fordi der hele tiden er nogle, som har brug for din hjælp. Derfor er det en god ide at tage en hjemmearbejdsdag engang imellem. Her kan du komme til bunds i de tidskrævende opgaver. Når dine kollegaer kan se, at du arbejder hjemmefra, vil du helt automatisk opleve, at de undlader at ringe til dig, og det giver dig tid til at koncentrere dig fuldt ud.

Få overblik over alle ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser

Det giver Ejendomstorvet.dk dig. Og du kan tilmed søge helt gratis og uforpligtende blandt alle emnerne. Klik her og start din søgning allerede nu!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR