Menu

3 råd til en mere effektiv hverdag

EJENDOMSTORVET.DK - 13 FEBRUAR 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er bragt i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank

Vidste du, at du på Nykredit Erhvervsbanks hjemmeside og LinkedIn kan få gode tips og tricks til, hvordan du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag?

Nykredit Erhvervsbank har nemlig startet konceptet #JagtenPåDenEkstraTime. De giver dig ganske enkelt de bedste tips og tricks til at undgå spildtid i din arbejdsdag.

Et koncept som må siges at være lige i Ejendomstorvets ånd. Her på Ejendomstorvets Erhvervshub har vi jo fokus på den effektive arbejdsplads.

Nykredit Erhvervsbank har blandt andet været forbi Børsen Gazelle Accelerator-konference i København. Her hørte de et par af de deltagende om, hvad de gør, for at spare tid i løbet af arbejdsdagen. Og der var mange gode råd at hente.

I dagens video får du hele tre gode råd til at spare tid i hverdagen fra Jacob Hallager, Nicki Olsen og Kasper Hostrup.

Jacob Hallager, Nicki Olsen og Kasper Hostrups tre råd til dig, der gerne vil spare tid i hverdagen, er altså:

1. Kombiner din passion for træning med dialog med dine kunder

Træn sammen med dine kunder, ligesom Jacob Hallager, der trænede op til marathon sammen med sine kunder. Man lærer hinanden at kende på en helt anden måde og får klaret arbejde og træning på én og samme tid! Det lyder da fedt, ikke?

2. Saml alle dine ubesvarede opkald og de opkald, som du selv skal foretage, på en liste og få dem klaret i bilen på vej hjem fra arbejde

Sådan gør Nicki Olsen i hvert fald for at spare tid i løbet af dagen. Og der er da ingen tvivl om, at der er meget tid at hente på den måde. En effektiv og nem løsning!

3. Lav en række færdigfabrikerede svar til de mails, du ofte modtager flere af

På den måde sparer Kasper Hostrup tid i løbet af sin arbejdsdag. Og han er langt fra den eneste, som oplever at modtage de samme mails fra kunder og leverandører igen og igen. Tænk lige hvor meget tid man kan spare ved ikke at sidde og formulere de samme svar om og om igen!

Skal din virksomhed finde nye lokaler?

Ejendomstorvet.dk får du et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser – og du kan søge HELT gratis og uforpligtende blandt alle emnerne. Klik her og start din søgning med det samme!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR