Menu

2 tips til at undgå forstyrrelser i løbet af arbejdsdagen

EJENDOMSTORVET.DK - 27 MAJ 2020 - #EFFEKTIVITET

Indlægget er bragt i samarbejde med Nykredit ErhvervsBank. 

Vidste du, at du på Nykredit Erhvervsbanks hjemmeside og LinkedIn kan få gode tips og tricks til, hvordan du bliver endnu mere effektiv i din arbejdsdag?

Nykredit Erhvervsbank har nemlig startet konceptet #JagtenPåDenEkstraTime. De giver dig ganske enkelt de bedste tips og tricks til at undgå spildtid i din arbejdsdag.

Et koncept som må siges at være lige i Ejendomstorvets ånd. På Ejendomstorvets Erhvervshub har fokus jo netop fokus på den effektive arbejdsplads.

Nykredit Erhvervsbank har været en tur rundt på gangene blandt kollegaerne for at få et par gode råd til, hvordan man kan spare tid i hverdagen.

I dagens video får du to gode råd til at blive mere effektiv i din arbejdsdag fra Mia Lie Nielsen og Niels Mayland.

1. Brug den gode gamle post it

Hav de gule post it’s klar på skrivebordet. Og skriv de ting ned, som du skal huske. Det er typisk de ting, som kommer dryssende i løbet af dagen. Ting som let kan forstyrre dig, imens du arbejder. Når du skriver dem ned på en huskeliste, ved du, at de står der, og du kan arbejde videre i ro og mag. Tag fat i listen med ting, som du skal huske, på et tidspunkt i løbet af arbejdsdagen, hvor du har tid til at få ordnet tingene. På den måde kan du arbejde koncentreret med dine enkelte arbejdsopgaver og tage de andre ting, når du har tid og overskud til det.

2. Brug din mobiltelefons forstyr-ikke-funktion

Man kan ikke undgå at blive presset af, at der konstant tikker mails og sms’er ind på mobilen, mens man desperat forsøger at komme til bunds i sine arbejdsopgaver. Til dette er der en ganske enkel løsning: Slå din forstyr-ikke-funktionen til på din mobiltelefon. Tillad kun dine favoritter at kunne komme igennem. På den måde får du ro og tid til at koncentrere dig.

Leder du efter nye lokaler til din virksomhed?

Ejendomstorvet.dk kan du få et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser. Og du kan søge helt gratis og uforpligtende blandt alle emnerne. Klik her og start din søgning med det samme!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien effektivitet

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR