Menu

Rammerne er afgørende for, at dit møde bliver godt

EJENDOMSTORVET.DK - 23 MAJ 2019 - #DET GODE MØDE

Du kender det sikkert. Det kedelige teammøde, det langtrukne strategimøde eller måske det ligegyldige morgenmøde. De møder, hvor du keder dig som en vanvittig og ender med at få absolut ingenting ud af det. Det traditionelle møde, kan vi kalde det. HUONE er en virksomhed, som forsøger at gøre op med netop dette traditionelle møde, og dem har vi været ude og snakke med.

Det startede egentlig, da vi var forbi vores gode samarbejdspartner, Zeso Architects, for et par uger siden. De leverer jævnligt inspirerende cases fra deres daglige arbejde til vores Erhvervshub. På den måde kan vi inspirere vores brugere til, hvordan de kan bruge de lokaler, som de finder frem til gennem vores portal.

På vores møde fortalte de os om nogle af deres igangværende projekter. Her faldt snakken blandt andet på virksomheden HUONE. Zeso Architects er nemlig lejerådgiver for HUONE i forbindelse med, at de åbner deres første afdeling i Danmark. Efter en kort snak om HUONE’s koncept, var vi enige om, at det kunne være spændende at gøre jer læsere lidt klogere på netop dette koncept. Det handler nemlig i høj grad om effektivitet. Og som den opmærksomme læser ved, så er vi her på Ejendomstorvets Erhvervshub vilde med effektivitet.

Efter vores møde med Zeso Architects kontakter vi derfor Louise Adolph, som er CEO i HUONE Copenhagen. Et par dage efter står vi ved den store bygning på Amager Strandvej i Kastrup, hvor HUONE holder til. Her møder Louise os i receptionen, og mens hun leder os rundt i omgivelserne, introducerer hun os til HUONE og deres koncept.

Det effektive møde

HUONE er et koncept fra Finland, hvor de allerede har to afdelinger. Derudover har de en afdeling i Singapore og nu også en i København. De har et ønske om at bryde med det traditionelle møde.

De tror ganske enkelt på, at rammerne er afgørende for, hvor effektivt mødet bliver. Derfor har de indrettet en række helt unikke mødelokaler, som understøtter det effektive møde. De tilbyder blandt andet, at man kan afholde møder i ”Bicycle Room,” ”Festival Room,” ”Theater Room,” ”Nyhavn Room” og mange flere.

Bicycle Room

Festival Room

Theater Room

Mødets formål

Når en kunde henvender sig for at booke et mødelokale, gør HUONE meget ud af at vælge det rette mødelokale ud fra kundens formål med mødet. Er det et internt møde, som leder op til Brainstorm, egner rummet ”Blocks Room” sig for eksempel rigtig godt.

Er det derimod et eksternt møde, hvor de deltagende ikke kender hinanden på forhånd, er det vigtigt at vælge et mødelokale, hvor man ikke sidder for tæt. På den måde vejleder HUONE kunden til det helt rette mødelokale, som understøtter netop deres formål med mødet.

”At leje et mødelokale hos os er en investering for en virksomhed, og deres fokus er selvfølgelig på, hvad de får ud af denne investering. Vi gør derfor vores aller bedste for, at rammerne tilpasses den enkelte virksomhed og deres møde, så udbyttet er størst muligt,” siger Louise

Blocks Room

Stor interesse for konceptet

Der er faktisk ganske mange, som har interesse for HUONE’s koncept. Både de helt store virksomheder samt de mindre virksomheder og til både internt og eksternt brug.

”Vi åbner først dørene til vores mødefaciliteter i København d. 5. august, så vi er stadig i opstartsperioden og har derfor ingen faste kunder endnu. Vi har dog været i kontakt med en hel masse virksomheder, og langt størstedelen af disse er positive over for vores koncept,” fortæller Louise.

HUONE har placeret sig tæt på Københavns Lufthavn, og det leder op til, at folk fra hele verden let kan transportere sig til deres mødefaciliteter.

HUONE tilbyder også virksomheder at afholde events og fester i deres omgivelser, og det er ligeledes noget, som mange virksomheder viser stor interesse for – og dette specielt fordi det ligger tæt på både metro, bus og lufthavn.

Fremtidens mødelokale

Når vi spørger Louise, hvordan fremtidens mødelokale ser ud, er hun overbevist om, at deres koncept kun er begyndelsen på noget nyt.

”Jeg oplever, at folk siger ”endelig” og ”det var på tide”, når jeg præsenterer HUONE’s koncept for dem,” forklarer Louise. Folk har ganske enkelt ventet på noget, som kan gøre op med de traditionelle – ofte kedelige – møder.

Og her er HUONE de første på markedet i Danmark – i hvert fald så vidt Louise ved. Men hun er overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid, før de kopieres, for deres koncept er ifølge hende svaret på fremtidens mødelokale.

Så fremtidens mødelokale er altså et mødelokale, som gør det sjovt og motiverende for deltagerne at være en del af mødet. Og med dette vil udbyttet og dermed effektiviteten ganske enkelt øges.

Hvad venter vi dog på, tænker vi så!? For øget udbytte og effektivitet er da i den grad noget, som kan få os op af stolene.

Vi tror i hvert fald, at HUONE har fat i noget, når de ser et behov for at gøre op med det traditionelle møde, og vi glæder os til at følge dem på deres vej ind på det danske marked.

Læs meget mere om HUONE’s koncept her.

Leder du efter nye lokaler til din virksomhed?

Hvis du står og mangler et nyt lokale til din virksomhed, så kan Ejendomstorvet.dk hjælpe dig. På vores portal kan du nemlig helt gratis og uforpligtende søge blandt hele landets ledige erhvervslokaler, investeringejendomme og kontorpladser. Klik her og start din søgning allerede nu. 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien det gode møde

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR