Menu

4 råd til det gode møde

EJENDOMSTORVET.DK - 06 JUNI 2019 - #DET GODE MØDE

Har du mon læst vores indlæg om HUONE, som vi har besøgt til en snak om det gode møde. Hvis ikke, så kan du klikke her for at læse det.

I vores forrige indlæg gav vi dig en introduktion til HUONE’s unikke koncept, som bryder med det traditionelle møde. Og vi vil våge at påstå, at deres koncept er et rigtig godt bud på fremtidens mødelokale.

Louise Adolph, CEO i HUONE Copenhagen, giver dig i dette indlæg sine 4 bud på, hvad der er afgørende for, at et møde bliver godt:

1) Det skal være spændende og motiverende!

Vi har alle prøvet at sidde til et kedeligt møde, hvor man for længst har opgivet at få noget ud af det og egentlig bare koncentrerer sig om ikke at falde i søvn. Der skal simpelthen være noget, som gør det spændende for deltagerne at være til stede til mødet. Det virker logisk, tænker du nok, men hvordan gør man lige det kedelige møde spændende og motiverende?

Her har indretningen en del at sige, og det er netop dette, som HUONE’s koncept er bygget op omkring. De har fokus på unikke mødelokaler, som skaber de helt rette rammer for det effektive møde. Hos dem kan du blandt andet afholde dit næste møde i et mødelokale indrettet som et drivhus, en strand, Nyhavn eller et teater. Netop sådanne anderledes og kreative mødeomgivelser er med til at gøre det spændende og motiverende for deltagerne. Og i sidste ende så øger det udbyttet af mødet.

2) Frisk luft til hjernen

God luftcirkulation er uhyre vigtigt i et mødelokale, hvor du ofte sidder i længere tid ad gangen. Et dårligt indeklima kan resultere i hovedpine, træthed og koncentrationsproblemer. Og netop dette er da i den grad noget, som bør undgås, når man sidder til et møde, som man gerne skulle få noget brugbart ud af. Specielt hvis man er flere mennesker samlet i ét lokale, kan det hurtigt blive indelukket, og det har HUONE taget højde for i deres mødelokaler. De har nemlig sørget for, at luftcirkulationen er tip top, så medarbejderne forbliver friske og veloplagte hele mødet igennem.

3) Teknisk udstyr der for en gangs skyld virker

Der er intet værre, end når teknikken ikke virker. Det trækker mødet ud, gør mødedeltagerne utålmodige og giver mødeafholderen sved på panden. Og det sker desværre alt for ofte, at teknikken svigter. Derfor er netop teknikken noget, som HUONE går meget op i. De sikrer sig altid, at teknikken virker, før mødelokalet indtages af veloplagte mødedeltagere.

4) Kaffe og kage skal der til!

”Mad, kaffe og kage gør altid oplevelsen lidt bedre,” fortæller Louise.

Hos HUONE tilbyder de både morgenmads-, frokost- og aftenbuffet, kaffe- og tepauser med snacks samt drinks og forfriskninger til at slutte dagen af på. Og de er helt overbeviste om, at det er med til at gøre mødeoplevelsen endnu bedre. Medarbejderne bliver ganske enkelt mere veloplagte og positive, når de ved, at der venter dem en god buffet eller en dejlig kage i løbet af dagen.

Vi håber, at Louises 4 råd til det gode møde har givet dig noget inspiration til dit næste møde.

Læs mere om HUONE’s koncept her

Leder du efter et nyt lokale til din virksomhed?

På Ejendomstorvets søgeportal kan du få et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser – og du kan søge blandt disse helt gratis og uforpligtende. Klik her og start din søgning allerede nu!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien det gode møde

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR