Menu

Visionary workspace

EJENDOMSTORVET.DK - 09 APRIL 2019 - #CASES

Har du læst om vores besøg hos virksomheden 2MOVE? Hvis det er gået din næse forbi, så kan du finde indlægget lige her!

2MOVE hjælper virksomheder, som overvejer at flytte lokale. De tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og dækker alle aspekter af et erhvervslejemål. Lige fra vision og strategi over søgning af marked, valg af det rette kontor, lejekontrakt og fraflytningsforhandlinger til projektledelse af flytning.

Indlægget er oprindeligt skrevet og bragt af 2MOVE

Visionary workspace

Her hos 2MOVE oplever vi, at kontoret har fået en hel ny værdi for virksomhederne. Hvor det med et lækkert, velplaceret og velfungerende kontor en gang var nice to have, er det nu need to have.

For flere og flere virksomheder er den største og forretningskritiske udfordring at tiltrække og fastholde de helt rigtige, kvalificerede medarbejdere. Og det er her, kontoret kommer ind i billedet. Nogle gange er det måske stadig et spørgsmål om at smække en stor nok løncheck på bordet, men faktisk er kontoret også et vigtigt parameter for mange, der står foran et jobskifte.

Et attraktivt kontor er et kontor, der skaber rammen om virksomhedens unikke identitet. Når kontoret bliver det rum, hvor de skarpeste medarbejdere i branchen samles og yder deres bedste. Og det er det, mange af vores kunder søger: Et spændende kontor, der afspejler virksomheden identitet og som fungerer som magnet, når der skal tiltrækkes talenter til forretningen.

Når vi skal hjælpe med at finde nye lokaler til en virksomhed, interviewer vi ledelsen og andre nøglepersoner for at danne en vision for det nye kontor. En vision, der ligger i forlængelse af virksomhedens strategi og mission.

På den måde kan vi finde de rammer, der understøtter virksomhedens strategiske bevægelse. Og de rammer, som skaber en fælles forståelse for, hvordan forandringen skal ske og på hvilken baggrund. Hvis visionen er klar, er det nemt at finde det rigtige kontor.

Nyt kontor til Pleo

Senest har vi hjulpet fintech-virksomheden, Pleo, med at finde deres nye headquarter. Visionen var at finde et lokale, hvor der kunne skabes en hjemlig stemning. Et sted med store fællesarealer, stort køkken, plads til kreativitet og leg og uformelle arbejdsmetoder og -gange.

Der er 24 forskellige nationaliteter i virksomheden, for Pleo henter talenter fra hele verden. De har mange kulturer samlet under ét tag, og derfor skulle arbejdspladsen også indrettes på de betingelser. Fordi visionen var klar, stod det også klart, hvilket lokale vi ville gå efter til Pleo. Vi havde hørt en lille fugl i vores netværk synge om, at der fandtes nogle lokaler off market, der præcist passede til Pleos vision og behov. De egnede lokaler på Sortedam Dossering blev ledige, og vi kunne med det samme se, at det var her, Pleo kunne få deres digitale legeplads og hjemlige hygge med plads til alle Pleo-familiens medlemmer.

Når ikke 2MOVE finder lokaler til deres kunder off market, hjælper Ejendomstorvet.dk dem. Her får man nemlig et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser. Så leder du efter det helt rette lokale til jeres virksomhed, så kan du starte din søgning lige her. 

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR