Menu

Nye muligheder for digitale nomader i København

EJENDOMSTORVET.DK - 25 FEBRUAR 2019 - #CASES

 

Husker du vores tidligere indlæg om SOHO NOMADS? Et koncept som tilbyder forskellige work lounges på attraktive locations i København. SOHO NOMADS gør ganske enkelt arbejdslivet lettere for iværksætteren eller det lille team. Eller for dig der bare ønsker mere fleksibilitet i din arbejdsdag.

Livet som digital nomade

I dette indlæg skal du møde iværksætteren, Joel Runyon, som fortæller om sit liv som digital nomade. Han bruger blandt andet SOHO NOMADS’ work lounges, når han arbejder i København. Se videoen nedenfor og bliv meget klogere!

Skulle du være en af dem, der ikke kender det fancy begreb “digital nomade”, så kommer her en forklaring: En digital nomade definerer en person, som er afkoblet fra en fast arbejdsplads og bopæl og i princippet kan rejse jorden rundt samtidig med, at han arbejder.

 

 

SOHO NOMADS gør op med det faste kontor og gør det let for digitale nomader som Joel at arbejde i København, hvor de pt. udbyder 7 forskellige arbejds-locations og derudover har 6 nye locations på vej. De digitale nomader kan frit benytte disse locations som arbejdsstationer, når de er i byen.

Livet som digital nomade er indbegrebet af fleksibilitet. Det er bestemt heller ikke tilfældigt, at SOHO NOMADS har valgt at gøre en forskel lige netop på markedet for fleksible arbejdspladser. De beskriver deres koncept som en reaktion på de nye tendenser på arbejdsmarkedet. Nogle tendenser som, de oplever, bygger på et markant større behov for fleksibilitet og frie rammer.

Vores måde at arbejde på ændrer sig hele tiden, og fleksibilitet og effektivitet er to vigtige nøgleord i den forbindelse. Der er mange måder at imødekomme dette på. Du kan læse mere herom under kategorien “cases”Ejendomstorvets Erhvervshub, hvor forskellige virksomheder giver os deres bud på fremtidens kontor.

 

Kunne du tænke dig at vide mere om SOHO NAMADS? Så kan du finde deres locations på ejendomstorvet.dk. Se for eksempel mere her.

Eller du kan søge blandt hele landets ledige kontorhoteller lige her!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR