Menu

Når hele kontoret samles på én og samme tid

EJENDOMSTORVET.DK - 21 MARTS 2019 - #CASES


Har du læst vores indlæg om virksomheden 2MOVE, som hjælper lejere, når de skal flytte? Hvis ikke, så kan du læse det lige her.

2MOVE hjælper lejerne gennem hele flytteprocessen. Helt fra vision og strategi over søgning af marked, valg af det rette kontor, lejekontrakt og fraflytningsforhandlinger til projektledelse af flytning. I dette indlæg får du en succeshistorie fra 2MOVE’s daglige arbejde. De har hjulpet virksomheden, Pleo, med at etablere de helt rette kontoromgivelser.

Indlægget er oprindeligt skrevet af bragt af 2MOVE

Remote Working

Der findes virksomheder, der vækster så meget, at for at kunne nå deres mål, må de hente kvalitative kræfter langvejsfra. Faktisk ofte fra hele verden. Den danske fintech-virksomhed Pleo er et eksempel på en arbejdsplads, der finder talenter fra hele verden.
Det kræver noget særligt af virksomheder, der fisker i det globale talenthav. For eksempel skal man have nogle særlige værktøjer og faciliteter på kontoret, men det er nok den mindste del af det. Det vigtigste er at etablere en stærk og god kultur på den fysiske arbejdsplads som hjerte i virksomheden.

Hos Pleo arbejder man aktivt med at skabe et stærkt arbejdsfællesskab blandt de kolleger, der sidder fysisk sammen. Faktisk så stærkt, at man taler om det som en familie – The Pleo Family. Hvis familien og fællesskabsfølelsen er stærk, kan den også sagtens bære, at andre “familiemedlemmer” arbejder remote, fordi de er ude at rejse eller bor i udlandet.

“A playful room for the family”

Vi fandt Pleos nye lokaler via vores netværk i ejendomsmarkedet. Lokalerne skulle understøtte strategi og vision ved at være et “playful room for the family”. Pleos kontor er indrettet hjemligt, og kollegerne sidder bevidst helt tæt, så der skabes en nær relation og en stærk samhørighedsfølelse. Samtidig er arbejdspladsen indrettet med blandt andet en masse såkaldte owls – 360 graders kameraer med indbygget mikrofon, der automatisk vender sig mod den, der taler. På den måde er det nemt og fuldstændigt køreklart, når man gerne vil tale med en kollega, der sidder et andet sted i verden – uanset om vedkommende er remote working i Norge, New York eller Ny Guinea.

Når Pleo holder mandagsmøde, er der således folk med fra hele verden. Det kan godt være, det kun er dem, der er mødt fysisk op, der kan dufte croissanterne og kaffen. Duftsimulering er endnu ikke en del af pakken, men fællesskabet kan mærkes fra øst til vest. Mange af Pleos medarbejdere er digital natives og skænker det formentlig ikke en tanke, at de ikke er fysisk samlet, for moderskibet er forbundet med satellitterne, og Pleo-familien er samlet på deres helt egen måde, der er fjern og nær på én og samme tid. Family reunion anno 2019 .

Leder I efter et nyt kontor?

Hvis I er på jagt efter et nyt kontor, kan I starte jeres søgning på Ejendomstorvets portal. Her er hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser annonceret. Se meget mere lige her. 

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR