Menu

Et smukt kontorhotel midt i København – På besøg i Zieglers Gaard

EJENDOMSTORVET.DK - 24 JANUAR 2019 - #CASES

Det er en helt unik følelse, der går gennem ens krop, når man træder ind ad døren til Zieglers Gaard. Det er et ud af de i alt fire helt exceptionelle kontorhoteller, som Office Club udbyder.

Vi bydes velkommen i en imponerende reception med bløde velourmøbler, højt til loftet og smuk kunst på væggene. Herefter bevæger vi os ind i et stort mødelokale med vinduer fra gulv til loft, hvorfra vi har direkte kig til kanalen og Christiansborg. Vi sætter os ned med Lilou Linnet, som er direktør hos Office Club. Og hun giver os en grundig introduktion til konceptet bag Office Club og deres kerneværdier. Det kan du læse meget mere om i vores tidligere indlæg lige her.

Efter en god og meget inspirerende snak får vi en rundtur i Zieglers Gaard, mens Lilou fortæller om alle de finurlige detaljer bag indretningen. For dem er der ikke sparet på! Zieglers Gaard, eller i daglige tale ”Rokoko Perlen”, er et smukt gammelt hus fra 1732, som blev opført af bygherren Philip De Lange til Hofkonditor Johann Heinrich Ziegler. Deraf navnet Zieglers Gaard. Den smukke ejendom åbnede som Office Club d. 1. december 2017. Siden da har Lilou brugt rigtig meget tid i Zieglers Gaards eksklusive omgivelser. Det er helt tydeligt for os at fornemme, at hun virkelig brænder for denne exceptionelle ejendom og dens historiske baggrund.

Historien bag kunstværkerne

Undervejs på vores rundtur i Zieglers Gaard gør vi et stop ved et enormt maleri, som fylder en stor del af to af væggene i det mødelokale, som vi har siddet i. Maleriet hedder The Duke og er af kunstneren Michael Kvium. Der er noget dystert over maleriet, som er malet i mørke farver og forestiller en entertainer og hans skygge placeret foran en ødelagt by.

Det tager os lige et par minutter at synke alle de indtryk, man får, når man nærstuderer billedet. Herefter forklarer Lilou, at der er en mening med, at maleriet er placeret lige præcis på de to vægge i dét mødelokale. Og dette hænger sammen med historien bag maleriet. Entertaineren i billedet refererer til de tv-reportere, der fremviser det sønderbombede Aleppo i nyhederne. Maleriet er placeret sådan i rummet, at skyggen peger bebrejdende ud ad vinduerne, hvorfra man kan se Christiansborg.

Vi støder på mange andre kunstværker på vores tur rundt i kontorhotellet, og der er en historie bag dem alle. Intet er tilfældigt. Og det er tydeligt at fornemme, at der har været nogle kunstglade sjæle ind over indretningen i Zieglers Gaard.

Intet overladt til tilfældighederne

Rummene har alle fået tildelt historiske navne. Vores møde foregik blandt andet i et lokale kaldet Grundtvig in Love. Det henviser til den historiske N.F.S. Grundtvig, der blandt andet var kendt forfatter, filosof og præst. Han boede i Zieglers Gaard med hans anden kone, Ane Marie Elisa Carlsen.

Farverne på væggene i de forskellige rum er tilpasset de farver, som fanger ens øje, når man kigger ud ad vinduerne i det enkelte rum. Vi stikker blandt andet hovedet ind i et kontor, som er malet mørkt rosafarvet med et gult rundt tæppe på gulvet. Begge farver går igen på de huse, man kan se på de små gader uden for vinduet.

Lilou forklarer, at hun højest sandsynligt aldrig havde valgt en sådan farve på væggen derhjemme, men at lige præcis i disse omgivelser, er det det helt rigtige valg. Og vi må give hende ret, for det harmonerer så fint det hele.

Sans for detaljen

Der er en gennemgående ro over alle rummene, som har hvert deres unikke touch. Der er sans for detaljen, og alt lige fra kunsten på væggene, møblerne, gardinerne, gulvtæpperne og selv sæberne på toiletterne er nøje udvalgt til det enkelte rum.

Vi kommer forbi “loungen”, som de kalder det. Et fint rum i grønne nuancer hvor der er lagt op til, at medlemmerne kan komme for at få en lille pause fra computeren på deres kontor. Her er der skabt en hyggelig stemning med gulvtæppe i hele rummet, lange mønstrede gardiner i mørke farver, kunstneriske lamper, et finurligt tapet på den ene væg og selvfølgelig frisk frugt på bordet.

Den gennemførte stil fortsætter hele vejen igennem Zieglers Gaard. Intet er overladt til tilfældighederne. Og det er helt tydeligt, at der er gjort enormt meget for at bevare alle de historiske referencer, som man konstant støder på. Lilou har en historie at fortælle til hver en lille ting i hvert et eneste rum. Og vi er virkelig fascinerede af hendes passion for ejendommen og dens historie.

“Beliggenhed, udsigt og historie taler for sig selv, men det er energien og atmosfæren i Zieglers Gaard, der kan noget helt særligt, hvis du spørger mig.”

Med denne sætning afslutter Lilou vores rundtur i Zieglers Gaard.

Blev du fanget af historien om Zieglers Gaard? Så hold dig opdateret her på Ejendomstorvets Erhvervshub. Der er mere fra Office Club og deres fantastiske kontorhoteller på vej til dig!

Kunne du tænke dig at bosætte dig i Zieglers Gaard? Så kan du læse mere om konceptet, priser m.m. her.

 

Er du på udkig efter andre kontorhoteller?

Så kan du få overblikket over alle ledige kontorhoteller på Ejendomstorvet.dk. Klik her for at starte din søgning nu!

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR