Menu

Et kontor er mere end bare et kontor – På besøg hos 2MOVE

EJENDOMSTORVET.DK - 27 FEBRUAR 2019 - #CASES

Du har måske aldrig overvejet det, men jeres kontor er meget mere end bare et kontor. Og det er der faktisk god grund til at tænke lidt nærmere over. Dit kontor kan nemlig bidrage til at understøtte din virksomheds strategi. Lige netop det beskæftiger virksomheden 2MOVE sig med.

Konceptet bag 2MOVE

2MOVE er en lille virksomhed, som holder til på et hyggeligt 4. sals-kontor på Sankt Gertruds Stræde i Indre København. Vi har besøgt virksomhedens 5 medarbejdere på deres kontor. Her introducerede CEO og Founder, Jacob Garder, os til konceptet bag 2MOVE. For 5 år siden startede Jacob virksomheden med et ønske om at gøre hele processen bag flytning af en virksomhed lettere for lejeren. Der er ingen andre virksomheder, der udelukkende repræsenterer lejeren, når en virksomhed skal flytte. Og det er dér, 2MOVE differentierer sig. Deres kunder undgår dermed dobbeltroller og interessekonflikter under deres flytteproces.

Selvom det kun er 5 år siden, at Jacob begyndte at arbejde på idéen om at skabe denne unikke rådgivningsvirksomhed for lejere, går det ganske godt for ham og hans team. De hjælper årligt 50-60 kunder og har derigennem at gøre med cirka 100.000-120.000 kvadratmeter om året. Det må da alligevel siges at være en del kvadratmeter, som de gerne skulle hjælpe virksomhederne med at forvandle til effektive og produktive rum, der skal være med til at understøtte virksomhedens strategi.

Helt grundlæggende hjælper 2MOVE virksomheder, som overvejer at flytte lokale. De tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og dækker alle aspekter af et erhvervslejemål. Lige fra vision og strategi over søgning af marked, valg af det rette kontor, lejekontrakt og fraflytningsforhandlinger til projektledelse af flytning. 2MOVE gør hele flytteprocessen lettere for deres kunder. De tilbyder blandt andet at visualisere mulige kontorlokaler ved hjælp af virtual reality over for deres kunder. Selvom 2MOVE tilbyder at hjælpe virksomheder igennem hele flytteprocessen, så kører de stadig efter et “plug n’ play”-koncept. Med dette kan deres kunder ganske enkelt selv vælge, hvad de vil rådgives inden for, og hvad de selv vil sørge for.

“Vi bruger lokalerne til aktivt at gøre virksomhederne succesfulde”

2MOVE bygger blandt andet på idéen om, at et kontor er meget mere end bare et kontor. Det er vi nok ikke så mange, der går og tænker over til dagligt, men det er faktisk rigtig væsentligt, hvis man vil skabe de rette rammer for, at en virksomhed kan følge sin strategi og efterleve sin vision.

“Kontoret er ikke nødvendigvis blot et sted, man vælger at placere sine medarbejdere. Det er et af de største parametre til direkte at påvirke en virksomheds strategi, og netop derfor er det uhyre vigtigt at finde det helt rigtige kontor til den enkelte virksomhed,” forklarer Jacob, og han fortsætter:

“Det er vigtigt for en virksomhed, at de tiltrækker de rette medarbejdere – det er trods alt medarbejderne, som skal lede virksomheden mod dens mål.”
Jacob forklarer, at man helt konkret kan bruge et kontor til at påvirke, hvilke profiler, der søger til virksomheden. Både et kontors placering, indretning, faciliteter mm. har en væsentlig betydning for, hvem der tiltrækkes. De rammer der skabes på et kontor er også med til at definere, hvor produktive medarbejderne er.

Fremtidens kontor

Som du måske har bidt mærke i, så beskæftiger vi os her på Ejendomstorvets Erhvervshub med temaet “fremtidens kontor.” Flere virksomheder har givet os deres bud på, hvordan fremtidens kontor ser ud for dem. Og her er det vigtigt at lægge ekstra tryk på “dem“, for der er ikke én enkel opskrift på, hvordan fremtidens kontor ser ud. Det afhænger ganske enkelt af den virksomhed, som skal bruge kontoret. Og netop det arbejder 2MOVE også ud fra. Nogle virksomheder egner sig bedst til et klassisk cellekontor, mens andre ville have bedre gavn af et åbent kontor. Og lige sådan er der mange andre faktorer, der afgør, hvilket kontor der er det rigtige for den enkelte virksomhed.

Hvis du vil læse vores cases, hvor forskellige virksomheder giver deres bud på fremtidens kontor, så klik her.

Ejendomstorvets bidrag til 2MOVE’s arbejde

Ejendomstorvet bidrager til 2MOVE’s arbejde, når de kommer til at skulle søge efter det rette lokale til deres kunder. Et samarbejde os imellem er helt oplagt, da vi her hos Ejendomstorvet har Danmarks største udvalg af ledige erhvervslokaler. Vi kan altså hjælpe 2MOVE med at få et overblik over, hvad der er udbudt, og om dette matcher med det, deres kunder søger.

Hvis du selv ønsker at få et overblik over landets udbudte erhvervslokaler, kontorpladser og investeringsejendomme, kan du finde det på vores portal lige her!

Hvis du vil vide mere om 2MOVE, kan du læse meget mere her.

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR