Menu

En ny måde at arbejde på – På besøg hos SOHO NOMADS

EJENDOMSTORVET.DK - 02 JANUAR 2019 - #CASES

NOHO Coworking Space i Kødbyen

Vi træder direkte ind i det åbne kontormiljø, NOHO Coworking Space, på toppen af NOHO restaurant og cocktailbar i Kødbyen, som du helt sikkert allerede kender. Her skal vi møde Nils Lundvang, som er manden bag et nyt koncept kaldet SOHO NOMADS.

SOHO NOMADS er en del SOHO, som er et veletableret kontorfællesskab, der huser over 400 beboere. Derudover er der også NOHO, “den frække lillebror” som Nils kalder det. Udover at være café, restaurant og cocktailbar er det også et kontorfællesskab, der huser over 150 beboere.

NOHO Coworking Space er større end man lige forventer. Man kan nærmest fornemme idéerne fra de mange arbejdende spire i luften. Vi sætter os ved et højbord i et af fællesrummene, hvorfra vi kan se ud over de mange åbne arbejdspladser. Her begynder vores snak med Nils om det nystartede SOHO NOMADS. Et koncept som er udviklet med inspiration fra storbyer som New York og London. Her er lignende koncepter allerede veletablerede og dette med stor succes.

Et koncept henvendt til iværksættere

Konceptet er særligt henvendt til de efterhånden mange iværksættere, som så tit er på farten. De iværksættere som ikke har økonomi til – eller måske slet ikke et ønske om et fast kontor. Med SOHO NOMADS får sådanne iværksættere nemlig mulighed for at leje en kontorplads på månedsbasis til forholdsvis billige penge. Og med dette følger muligheden for at sparre og netværke med alle de øvrige iværksættere eller mindre virksomheder, som ligeledes benytter sig af konceptet.

Work lounges med frie og fleksible rammer 

SOHO NOMADS har en række work lounges i København, hvorfra medlemmer kan arbejde frit og fleksibelt. De tilbyder blandt andet locations som NOHO restauranten, Illum Rooftop, Skt. Petri, tre forskellige Cock’s & Cows, Madklubben og Hotel Guldsmedens 4 hoteller.

Når man arbejder på de forskellige locations får man selvfølgelig kaffen til billigere penge. Derudover kan man sidde uforstyrret og uden tidspres. Mange iværksættere uden fast kontor benytter også disse work lounges til at afholde møder. Man er nemlig sikret at have en plads hele dagen. Og derudover kan byde ens gæst på alt fra menukortet og lade personalet på den enkelte location om serveringen.

Disse work lounges er også en service til medlemmerne af kontorfællesskaberne, SOHO og NOHO, så de har mulighed for at afholde møder på de lækre locations, som selvfølgelig også tilbyder Wifi og let adgang til strømtilkobling.
“Vi sætter en ære i at tilbyde disse work lounges til vores brugere, da vi ved, hvor vigtigt fleksibilitet er for dem”, siger Nils Lundvang om konceptet.

Nils tilføjer samtidig, at SOHO NOMADS laver rabataftaler med relevante udbydere såsom fitness, tøjrens, mobilabonnementer, IT-relaterede varer m.m., som medlemskabet også giver adgang til. Og dette er igen for at gøre hverdagen så let og fleksibel som muligt for medlemmerne.

NOHO Work Lounge

Illum Rooftop Work Lounge

En ny måde at arbejde på

Nils er overbevist om, at danskernes måde at arbejde på vil ændre sig markant de kommende år. Dette er selvfølgelig forårsaget af mange forskellige ting. Her peger teamet bag SOHO NOMADS for eksempel på, at der på sigt vil komme flere demografiske og trafikale udfordringer i storbyerne. Og at folks opfattelse af livskvalitet vil medføre et ønske om et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø:

“SOHO NOMADS er en reaktion på de nye tendenser, som vi ser på arbejdsmarkedet. Der er allerede sket – og vil fortsat ske en markant ændring i vores måde at arbejde på. Vi søger mere fleksibilitet og frie rammer, og det er netop dét, som SOHO NOMADS imødekommer,”  forklarer Nils.

Networking på tværs af erhverv

Som en del af SOHO NOMADS har man adgang til et intranet, hvorfra et helt nyt univers åbner sig for medlemmerne. For det er ikke bare et intranet, som vi kender det fra børnenes skole eller den traditionelle arbejdsplads. Nej her er der rig mulighed for at netværke og hjælpe hinanden. Nils forklarer, at man via intranettet kan se, hvor de øvrige medlemmer ofte sidder og arbejder. Derudover kan man annoncere eventuelle events, som kunne være relevante for de andre medlemmer, og så kan man selvfølgelig skrive sammen.

Med SOHO’s intranet håber vi på at kunne gøre det lettere for vores medlemmer at komme i kontakt med hinanden på tværs af deres erhverv. På sigt kan det måske endda lede til, at vores medlemmer inspireres til at udvikle noget sammen. Og det ville da være fantastisk,” siger Nils og forklarer, at han oplever, at danskerne har svært ved at netværke sammenlignet med i mange andre lande, hvor networking er langt mere naturligt.

Nils er overbevist om, at vi danskere går glip af mange gode muligheder ved ikke at have fokus på at netværke. Netop derfor håber han, at deres intranet kan hjælpe brugerne en smule på vej mod at blive bedre til at netværke.

Efter at være blevet meget klogere på SOHO NOMADS’ unikke koncept forlader vi kontoret i kødbyen og drager hjemad mod vores eget kontor på Kompagnistræde, som pludselig synes en smule småt. Vi er imponerede over, hvor langt Nils og hans team er nået med SOHO NOMADS på så kort tid, og vi glæder os til at se det udvikle sig.

Kunne du tænke dig at vide mere om SOHO NAMADS? Så kan du læse meget mere om konceptet, priser m.m. her.

 

Er du selv på udkig efter et kontorhotel?

På Ejendomstorvet.dk kan du finde hele landets ledige kontorhoteller. Og mon ikke du finder det helt rigtige til netop din virksomhed? Klik her for at starte din søgning allerede nu!

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR