Menu

Case: Canon – et hus med liv

EDC ERHVERV - 28 AUGUST 2018 - #CASES

Indlægget er bragt i samarbejde med EDC Erhverv

4 afdelinger samledes

Canon samlede fire vestdanske afdelinger i Vejle. Med de fleste kolleger ude hos kunderne glæder Birthe Blom sig over adgang til mange faciliteter – og over at være i hus, der bobler af liv.

I januar flyttede Canon Danmark ind med omkring 80 ansatte i Advice House i Dandy Business Park i Vejle. Baggrunden var, at virksomheden samlede flere salgs- og servicefunktioner til sine kopimaskiner, printere og storformatplottere til trykkerier.

”Vi var delt på fire lokationer i Odense, Kolding, Herning og Aarhus. Valget faldt på Vejle, fordi det ligger meget centralt, og fordi det passede godt for mange medarbejdere,” fortæller marketingkoordinator Birthe Blom.

En stor del af hendes kolleger er sjældent hjemme; de er i marken som serviceteknikere eller salgsfolk, og det er hovedårsagen til, at Canon valgte et flerbrugerhus.

”De er ude af huset det meste af dagen, og i et traditionelt kontorhus ville vi ikke være nok til, at det økonomisk kunne bære at have egen kantine. Det har også stor betydning for os, at vi har adgang til en række mødefaciliteter. Dem bruger vi, når vi jævnligt har besøg fx af kolleger fra vores hovedkontor i Søborg ved København. I det hele taget er fællesfaciliteterne vigtige for os, og samtidig har vi stor fordel af, at huset ligger tæt på motorvejen,” siger Birthe Blom.

Hun glæder sig dagligt over de mange andre virksomheder og mennesker i bygningen.

”Et flerbrugerhus er ideelt for os: Med en fornuftig husleje får vi adgang til mange fælles faciliteter. Og når de fleste kolleger er væk meget af dagen, så er det rart at færdes i et hus med liv i. Her er forskellige arrangementer, fx fredagsbar. Huset har en god energi, og det er let at danne netværk med andre virksomheder.”

 

Leder I efter et nyt kontor?

Hvis I er på jagt efter et nyt kontor, kan I starte jeres søgning ud på Ejendomstorvets portal. Her er hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser annonceret. Se meget mere lige her. 

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR