Menu

Case: Better Energy – netværket giver værdi

EDC ERHVERV - 10 SEPTEMBER 2018 - #CASES

Indlægget er bragt i samarbejde med EDC Erhverv

Better Energy har stor gavn af de mange fælles faciliteter, som sikrer nogle billige kvadratmeter. Allermest glæder firmaet sig dog over netværkene i Dandy Business Park Og så gav et besøg af politikere lettere adgang til et nyt marked.

Virksomheden Better Energy udvikler og opstiller solcelleparker. De flyttede i 2014 ind i Green Tech House i Dandy Business Park i Vejle for at få et supplement til afdelingerne i København og Sønderborg.

Fællesfaciliteter

”Fællesfaciliteterne er meget vigtige for os. Det giver en god dagligdag, at tingene fungerer, uden at man selv skal bruge tid på internet og så videre. Det er også fornuftigt at dele mødelokaler, som egentlig bliver brugt meget lidt. For os er der tale om nogle prisfornuftige kvadratmeter. Andre passer bygningen for os, og vi slipper for at bruge tid på det,” forklarer Michael Vater, direktør for forretningsudvikling og medejer af Better Energy.

Efter nogle år i Green Tech House havde Better Energy brug for mere plads. De flyttede i august sidste år over i det dengang helt nye Resilience House. Det engelske udtryk dækker over løsninger til moderne byer inden for klima, energi og vand.

”Vi lægger meget vægt på de netværker, vi kan indgå i. Det er en af de helt store fordele her, og det er meget værdiskabende for os. Der er en god ledelse i erhvervsparken, og den sørger blandt andet for, at der kommer mange delegationer af fx politikere. På et tidspunkt var udenrigsministeren på rundvisning, og vi kom i snak med ham. Det accelererede nogle projekter i Ukraine, og det gav nogle nye muligheder, som ikke ville være opstået, hvis ikke vi havde mødt ministeren,” fortæller Michael Vater.

I forvejen har Better Energy etableret en række solcelleparker herhjemme samt i Tyskland og Storbritannien, og det bliver nu fulgt op af fremstød i Holland, Polen og altså Ukraine.

 

Leder du efter nye lokaler til din virksomhed?

Så kan du søge blandt hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser på Ejendomstorvet.dkStart din søgning her!

 

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien cases

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR