Menu

5 gode råd til støjreduktion

EJENDOMSTORVET.DK - 14 MAJ 2018 - #AKUSTIK

Bevægelse

  • Når du skal sparre med dine kollegaer, så bevæg dig hen til dem, frem for at tale gennem lokalet. Det giver både bevægelse til dig selv og sparre de andre for unødig støj.

Private samtale

  • Selvom det kan være rigtig hyggeligt at høre om din kollegas weekend, så hold det til et minimum. Eller gem det til frokostpausen. Gå væk fra kollegaer som koncentrerer sig om arbejdsopgaverne og brug fx møderum eller frokoststuen til de private samtaler.

Telefonstøj

  • Sørg for at din telefon forstyrrer mindst muligt. Skru ned for din ringetone og husk at sætte den på lydløs hvis du ikke er på din kontorplads.

Udendørs støj

  • Er der støj fra gaden, kan I lave aftalen om at holde 5 minutters udluftning mens I holder en fælles pause. På den måde undgår I at forstyrre hinanden med unødig støj og samtidig får I en fælles pause fra arbejdsopgaverne.

Headset

  • Har du brug for ekstra støjreduktion kan du anskaffe dig et par hørebøffer, som skærmer yderlig for støj.

 

Nu ved du altså, hvordan du kan reducere støj på din arbejdsplads, men hvad nytter det, hvis du står og mangler de helt rette lokaler til din virksomhed? Er du på udkig efter et nyt lokale, så kan du se hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser lige her!

Fik du læst?

Se alle indlæg i kategorien akustik

0 kommentarer


Skriv en kommentar

(max 1000 karakterer)
SKRIV KOMMENTAR