Hent vores investerings app

Ejendomstorvet.dk -

Ejendomstorvet.dk har en app, som kan give dig notifikationer, når den rigtige investeringsejendom bliver tilgængelig. Via investerings-appen kan du let holde dig opdateret på de nyeste investeringsejendomme. Appen giver dig et overblik over landets ledige erhvervslokaler og investeringsejendomme. Med ganske få tryk får du den nødvendige information om alle emner. Der er gratis adgang til alle funktioner.

Hurtig og simpel ejendomssøgning

Slut med spildtid. Filtrer din søgning med få klik, så kun de helt rigtige investeringsejendomme bliver vist. Med et enkelt klik kan du markere dine favoritter og nemt vende tilbage til dem i investerings-appen. Vores nær mig funktion giver dig mulighed for at søge ejendomme på farten, med få klik kan du søge efter emner i forhold til din lokation.

Få straks besked med vores søgeagent

Du kan med fordel derfor oprette en eller flere søgeagenter, som vil give dig besked når en ny ejendom, som matcher dine kriterier, bliver sat til salg. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil modtage notifikationer fra appen. Du kan vælge at få en samlet oversigt én gang i døgnet via appen, få besked med det samme i appen eller modtage en e-mail én gang i døgnet med dine søgeresultater. Det er gratis og uforpligtende at oprette søgeagenter. Alt det kræver, før du kan oprette en søgeagent, er en profil på ejendomstorvet.dk, som også er gratis at oprette. Du kan frit bruge ejendomtorvet.dk app til at lede efter ejendomme både til investering, leje og køb. Du kan downloade vores app til Android her og til Apple her .

Appen holdes hele tiden opdateret, så du altid har det nyeste og mest aktuelle billede af lokaler og ejendomme til salg og leje. Du kan søge efter investeringsejendomme på flere forskellige måder:

• Find investeringsejendomme ved at skrive vej, postnummer, by, kommune eller landsdel i søgefeltet.
• Søg efter lokaler og ejendomme direkte på kortet
• Tryk på nær dig og se emner dit nærområde

Find dit næste erhvervslokale, investeringsejendom eller kontorplads med vores app. Appen er gratis, og der er ingen annoncer. God fornøjelse med din søgning!

Læs mere


Tilbage til oversigten