Ejendomstorvets Ejendomsinvesterings Guide

Ejendomstorvet.dk -

Velkommen til Ejendomstorvets investeringsunivers. Her kan du finde svar på mange spørgsmål vedrørende ejendomsinvestering.

Ejendomsinvestering for begyndere

Her kan du få tips og tricks til ejendomsinvestering i Danmark. Her kan du blandt andet finde vores Ejendomsinvesterings Guide. Hvis du har brug for et hurtigt overblik over ejendomsinvestering, så skal du starte her. Læs mere: Om ejendomsinvestering for begyndere og, hvordan du starter med ejendomsinvestering .

Hvad skal du være opmærksom på ved ejendomsinvestering?

Investering i fast ejendom er en beslutning, som kræver noget eftertanke. Vi har samlet de vigtigste elementer, du skal være opmærksom på, før du køber en ejendom. Læs mere: om investering i fast ejendom .

Udlejning af dine lejemål

Har du en ejendom, som du ønsker at udleje? Vi har samlet nogle gode tips og tricks til at få dine lejemål hurtigt udlejet. Her kan du blandt andet få hjælp til udlejning til både private og erhverv og finde lejekontrakter. Læs mere: Om ejendominvesterings udlejning .

Få det bedste afkast

Hvordan bestemmes afkastet? Hvordan forbedrer man ens afkast? Alle disse spørgsmål kan du få svar på her. Læs mere: Om ejendomsinvesterings afkast .

Ejendomsinvestering i Danmark

Danmark har nogle specifikke regler, som man skal kende, inden man begiver sig igang med ejendomsinvestering. Vi har samlet den vigtigste og mest essentielle information her. Læs mere: Om ejendomsinvestering i Danmark .

Værdiansættelsen af investeringsejendomme

Hvordan udregnes afkastet? Hvordan fastsættes prisen for investeringsejendomme? Vi har lavet en udførlig beskrivelse af, hvordan disse to ting bestemmes. Denne side tager udgangspunkt i DCF-modellen til udregningen af både værdien og afkastet for en investeringsejendom. Læs mere: Om værdiansættelsen af investeringsejendomme .

Ejendomsinvestering som pensionsopsparing

Her kan du læse mere omkring investering af pensionsmidler i fast ejendom. Læs mere: Om pension investering i fast ejendom .

Investerings App

Ejendomstorvets egen app er ideel til ejendomsinvestering. Her kan du læse mere omkring mulighederne med Ejendomstorvet app. Læs mere: Om investerings appen .

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke type ejendomme kan jeg investere i?

Du kan investere i alle typer ejendomme. Det kan være lejligheder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv. Disse typer ejendomme er udlejningsejendomme, da du udlejer dem efter købet for en profit. En anden type er projekt- og udviklingsejendomme, hvor du selv skal udvikle ejendommen.

Hvad er afkast?

Afkastet på investeringsejendomme repræsenterer værdien af din investering. Den beskriver, hvor meget din investering vil vokse på et år. Du kan sammenligne afkastet med renteprocenten på et banklån - bortset fra her er det dig, som tjener pengene.

Hvad er bedst aktier eller ejendomsinvestering?

Ifølge en undersøgelse lavet af Finans.dk, så har ejendomsinvestering givet det bedste afkast set over de seneste 100 år, mens aktier har været bedste set over de seneste 10 år. Dette taler også til stabiliteten i ejendomsinvestering, mens aktier kan svinge mere. Dermed er der ikke noget endegyldigt svar på den bedste investering.

Hvad er ejendomsinvestering?

Ejendomsinvestering er køb/delvis køb af fast ejendom med en hensigt på at tjene penge. Indtjeningen af penge kommer enten af udlejning af ejendommen eller ved salg af ejendommen. Mest normalt er udlejningen af ejendommen.

Hvad er den bedste investering?

Det er altid en god ide at sprede sine investeringer ud. Så minimerer man risikoen for tab. Derfor kan det være en god ide både at have ejendomsinvesteringer, aktier og obligationer i sin portefølje af investeringer.

Hvad er beskatningen af ejendomsinvestering?

En ejendom købt af en privatperson beskattes som normal indkomst. Indkomsten fra lejeindtægterne er derfor ligesom en lønindkomst.

Skal man investere i fast ejendom?

Investering i fast ejendom kan give en god diversificering i dine investeringer. Det er altid en god ide at sprede sin risiko. Ejendomsinvesteringer er derudover mere stabile men mindre likvide end aktier.

Hvad er fast ejendom?

”Fast ejendom” dækker over bygninger, som ikke er midlertidige. Nogle mennesker kalder også fast ejendom ”mursten”.

Hvordan udlejer man en lejlighed?

Det letteste er at bruge en af de mange søgeportaler, som findes i Danmark. Her kan du lægge billeder af din lejlighed op og vente på svar. Du kan også bruge Facebook eller andre sociale medier.