Vi har lanceret en app!

Ejendomstorvet.dk - - #branchenyt

Vi har lanceret en app – hent den helt gratis

Det seneste lange stykke tid har vi brygget på at udvikle vores egen app. Den er netop gået i luften!

Download app’en i App Store eller Google Play Store – og giv os meget gerne en anmeldelse!

Hvorfor har Ejendomstorvet lanceret en app?

Din tid er værdifuld, og vi ved, at du bruger meget tid på alt muligt andet. Derfor har vi besluttet at gøre det endnu nemmere for dig at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme. Ambitionen med vores nye app er derfor at gøre det så let som muligt og tilgængeligt at finde det helt rette erhvervslokale eller den helt rigtige investeringsejendom. App’en samler alt det gode indhold fra Ejendomstorvet.dk i en simpel og hurtig løsning. Du kan derfor altid få overblikket over markedet og søge efter lokaler og ejendomme uanset, hvor du befinder dig.

Vores rejse

Ejendomstorvet har siden 2016 været på en spændende vækstrejse, hvor vi bl.a. skiftede navn fra Oline til Ejendomstorvet og oprustede teamet bag Ejendomstorvet gevaldigt. En solid digital tilstedeværelse ligger i naturlig forlængelse af vores vækstrejse, og vi er kommet dertil, hvor en app er næste skridt på vejen. Ambitionen har hele tiden været at skabe den bedste løsning for vores brugere, hvor design, hastighed og resultater går op i en højere enhed. Dette løser vores nye app.

Et samspil mellem platforme

Vores app er bygget på en erkendelse af, at Ejendomstorvet er bedst, når vi udnytter potentialer på tværs af enheder. Derfor kan du med vores nye app nemt og hurtigt fortsætte din søgning på andre enheder. Det eneste som det kræver er, at du er logget ind på din profil.

Vores nye app har sat fokus på en række effektive søgemuligheder og funktioner og giver brugeren adgang til en masse smarte funktioner, herunder:

Straks notifikationer:

Nu skal du ikke længere vente på den daglige opdatering fra din søgeagent, nej nu kan du vælge at modtage push notifikationer straks efter, at et lokale eller en ejendom er blevet matchet med dine søgekriterier. På den måde er du altid 100% opdateret med nye emner på markedet. Dette slås til under søgeagenter à notifikationer.

Gem favoritter

Med et enkelt klik kan du gemme dine favoritter og nemt vende tilbage til dem, hvad enten du befinder dig på din mobiltelefon eller din computer.

Nær mig funktion

Gør brug af din mobiltelefons GPS-funktion med den såkaldte ”nær mig funktion,” som giver dig mulighed for at søge i en radius af 5 kilometer fra din lokation. På den vis, kan du nemt se emner i nærheden af din position.

Ejendomstorvets nye app er gratis og kan downloades i App Store og Google Play Store.

App’en er udviklet i samarbejde med freelance udvikler Josef Kjærgaard.