Butiksindretning der inspirerer og motiverer jeres kunder

Ejendomstorvet.dk - - #indretning

Indlægget er oprindeligt skrevet og bragt af Grape. Sidst opdateret d. 29.06.2022

Grape tror på, at omgivelser påvirker adfærd. Tænk bare på, hvordan en tur i skoven eller et besøg i en stor katedral kan påvirke din sindstilstand. Ikke alle butiksindretninger har plads til skove og hvælvinger, men vi ved, at vores sindstilstand påvirkes af omgivelserne.

Derfor påvirker din butiksindretning også kundernes købelyst og loyalitet. Så det kan altså betale sig at gøre sig meget umage med butiksindretningen.

Herunder får du vores anbefalinger til, hvordan det for eksempel kan gøres.

Inviter naturen indenfor

Naturen og dens elementer har en helt speciel beroligende effekt på os mennesker. Vi føler os for det meste rigtig godt tilpas omgivet af træer, bjerge og vand. Så hvorfor ikke invitere nogle af naturens elementer med indenfor?

For når jeres kunder har følt sig godt tilpas, har de både købt mere og fået lyst til at komme igen. Derfor vil en butiksindretning ofte kunne benytte sig af naturens runde former, organiske materialer og afdæmpede naturinspirerede farver.

Butiksbelysning i verdensklasse

De fleste ved det godt: Belysningen er måske isoleret set det vigtigste enkelte element i enhver form for indretning. Når det kommer til butikker, er det faktisk alfa omega at have butiksbelysning i verdensklasse.

Lyset skal have den rigtige styrke samt optimal farvegengivelse og temperatur. Den skal også doceres rigtigt, så jeres kunder styres hen til de rigtige varer og de impulskøb, der er så vigtige for jeres bundlinje.

Akustikken er også vigtig

Som regel er der ikke de store udfordringer med lyden i en butik, der er fyldt godt op med varer. Men nogle typer butikker har måske ikke så meget tøj eller andre bløde varer på hylderne. Det kunne for eksempel være cykelforretningen eller bilforhandleren.

I de tilfælde er det derfor ekstra vigtigt, at have øje for, at akustikken også påvirker kundernes trivsel og købelyst.

Mangler du det rette lokale til din virksomhed?

Før du kan gå i gang med indretningen af dit butikslokale, kræver det, at du har fundet det helt rette lokale til din virksomhed. Det kan Ejendomstorvet hjælpe dig med. Ejendomstorvet.dk giver dig et overblik over hele landets ledige erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser. Og du kan tilmed søge helt gratis og uforpligtende blandt alle emner.